CHANSONS DU FUTUR - вечер на франкофонската музика - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
12
CHANSONS DU FUTUR - вечер на франкофонската музика
ДАТА: 12 Май 2017 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
CHANSONS DU FUTUR - вечер на франкофонската музика

CHANSONS DU FUTUR
София ще има парти вечер посветена на франкофонската музика


Chansons du Futur е чисто нова клубна вечер, която ще търси бъдещите “шансони” на Франция, Канада, Белгия, Швейцария, Африка, и така чак до Океания. Първото издание на вечерта ще е на 12 май в TELL ME BAR на ул. Иван Вазов 12,а начало точно в 22.00 часа.


Очаквайте 100% франкофонска музикална селекция, която ще ви накара да танцувате под звуците на пъстра гама от стилове, представена от двама от най-обещаващите млади диджеи на България - UnkleBilly и sayulke. Първата част на рандевуто, промотиращо новите и независими френски музикални продуценти, групи и DJ-и ще бъде посветена на артисти като AStateofMind, ChineseMan, Guts, ScratchBanditsCrew, TaiwanMc, WaxTailor, Grimes, RiaMae, които ще ни отведат в дълбините на френския hip-hop, trip-hop, soul, funк и reggae.


Атмосферата ще бъде умело наелектризирана чак до ранни зори от електро поп, хаус и техно селекцията на sayulkeoт Мелформатор, в основата на която ще бъде продукцията на артисти като Justice, Cassius, ЕdBangers, Soulwax, Kavinsky, LaurentGarnier, Noze, Tiga, ArtDepartment и още много други музиканти, идващи от различни кътчета на земното кълбо, но закърмени с френския език и култура. 


Очаква ви една нова концептуална вечер, която ще разчупи софийския клубен живот на 12 май с музикална селекция от емблематични и добре познати френски, белгийски и швейцарски имена, до дълбоко скритите под снега канадски продуценти и екзотични афрo таланти. 

Вход: 5 лева


Следете събитието във фейсбук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин