Creatorium - лабиринт в лабиринта - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
19
Creatorium - лабиринт в лабиринта
ДАТА: 19 Септември 2016 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Creatorium - лабиринт в лабиринта

Уреди си среща с Министерство на неизвестното и се впусни смело в приключението, наречено Creatorium -театър на сетивния лабиринт.


Какво те очаква


Едно театрално преживяване, в което зрителят не се е разположил удобно на седалка, а е поканен да премине през куп различни преживявания. Близо два часа преминават неусетно, когато сетивата и емоциите ти са непрестанно провокирани. Тук няма сценарий, нито послание. Какъв ще е твоят сценарий – избираш ти. Какво е значението на историята – определяш сам.


Ще бъдеш поведен по път, където ще срещнеш всякакви хора, с които може да си говориш или да си мълчиш. Силни аромати, докосване, музика, неочаквани разговори ще стимулират сетивата ти. Пътят ще те изправя пред избори, от които ще зависи какво следва в твоята лична история в лабиринта.


Препратки към твоето минало, настояще, бъдеще, детство, навътре към душата ти – ще те накарат да мислиш по теми, които може би отдавна си прибрал в чекемджето. Ще преминаваш през различни емоции. Ще научиш какво се крие в гардероба на твоите сънища и мечти... Или как би се чувствал, ако беше невидим.


Освен емоционалното преживяване, представлението ще те отведе на неочаквани места в НДК – от подземията до върха с панорамна гледка към града (който в този момент ще ти се струва толкова далеч).


Отиди с приятел, влезте един след друг в лабиринта и след това си споделете преживяното. Интересно е, бих пробвала отново. През цялото време не знаеш какво ще се случи, но се чувстваш спокоен.“ - Марина Гърбева, зрител


Това са само някои от отзивите на над 1200 души, които са преминали през спектакъла-лабиринт до момента.


Преминаването през представленията е индивидуално, затова е необходимо предварително запазване на час и закупуване на билет чрез попълване на регистрационната форма тук или на тел.: 0885 61 72 07. Цена на билета: 50 лв.


Представления: 19, 20, 29 и 30 септември; 4, 11 и 12 октомври от 18:00 ч.


Следете събитието във фейсбук тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин