Детска работилница „Да си направим постер за стая“ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
25
Детска работилница „Да си направим постер за стая“
ДАТА: 25 Февруари 2018 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Детска работилница „Да си направим постер за стая“

Нещата, които съществуват само във въображението ни, могат да оживеят в реалния свят. В това ще се убедят всички, които дойдат в Международна компютърна академия IT STEP – мястото, където с помощта на най-модерните компютърни технологии границата между нас и нашето въображение изчезва.

Събитието ще даде възможност на децата да разгърнат фантазията си на воля. Под ръководството на най-добрите преподаватели, те ще изработят постер, който после могат да принтират и да сложат в стаята си, за да не забравят никога уникалното приключение, което ги очаква на 25 февруари от 11:00 часа.

Малките герои ще използват Adobe Photoshop като пръв помощник, а нашите преподаватели Алекс и Вили ще бъдат техни съветници в приключението по създаването на постер за стаята си.

Работилничката е подходяща за млади мечтатели на възраст между 8 и 12 години, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да си достатъчно смел да го поискаш. Мястото на срещата е бул. Александър Стамболийски 55, ет.7 – истинското училище за магия и вълшебство. 

Уроците по магия са безплатни, но групите ни с магьосници-чираци се пълнят бързо, затова изискваме регистрация за всеки бъдещ магьосник.


Следете събитието във фейсбук!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин