Джулай морнинг на Камен бряг - Каварна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
30
Джулай морнинг на Камен бряг
ДАТА: Oт 30 Юни 2016 до 01 Юли 2016 МЯСТО:
Добави в календара
Джулай морнинг на Камен бряг
Източник: Булфото

Камен бряг е традиционното място за посрещане на първите слънчеви лъчи на 1 юли. По традиция в селото се провежда и фестивал с рок музика.


Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в местността „Огънчето“ край Камен бряг ще бъде спазена и тази година, съобщават от община Каварна.


На сцената край брега ще се качат бандите No Planet, Ivo Ruev Band и Pleasure. Хедлайнър ще бъде създадената в Каварна група Jeremy?, нашумяла напоследък с участието си в международния конкурс „International Songwriting Competition” и с това, че бяха избрани да подгряват самите Queen за три от датите на актуалното им турне.


Невероятно рок преживяване и силни емоции очакват феновете на твърдия звук в нощта срещу първи юли. Началото е в полунощ, а купонът ще продължи до 6.00 часа сутринта.


 


Джулай Морнинг, по едноименната песен на Uriah Heep от 1971 г., е уникален празник, възникнал във Варна в средата на 80-те години на миналия век. Въпреки че е свързан с хипи движението, той се чества в България и до днес.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин