Фестивал на изкуствата Копривщица 2022 - Копривщица, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
19
Фестивал на изкуствата Копривщица 2022
ДАТА: Oт 19 Юли 2022 до 24 Юли 2022 МЯСТО:
Добави в календара
Фестивал на изкуствата Копривщица 2022

Много сме щастливи, че  заедно с безценната помощ на община Копривщица имаме възможността да ви поканим на второто издание на ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА КОПРИВЩИЦА 2022.


Този път той ще се състои от 19 до 24 юли. На сцената тази година ще се качат някои от най-ярките и талантливи изпълнители у нас: Белослава, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Теодосий Спасов, Борислав Йоцов, Александра Сърчаджиева, Веско Ешкенази, Вероника Тодорова, Снежина Петрова, Хилда Казасян, Васил Петров, Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов и АКАГА. А голям наша радост и гордост е участието на Плевенска филхармония в три от фестивалните вечери.


В тези пет, надяваме се незабравими дни, своите книги ще представят Найден Тодоров и Светлозар Желев, а успоредно с  концертната програма ще можете да се насладите на някои от най-добрите филми от програмата на фестивала за документално кино за изкуство „MasterOfArt“. Обещаваме ви с тези пет, наситени с качествено изкуство дни, да направим лятото ви различно.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин