Фестивал на цацата - Кранево, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
10
Фестивал на цацата
ДАТА: Oт 10 Юни 2016 до 12 Юни 2016 МЯСТО:
Добави в календара
Фестивал на цацата

В Кранево слагат началото на нов морски фестивал


На 10, 11 и 12 юни 2016 г. в Кранево ще се проведе първото издание на най-новият морски фестивал по Черноморието ни – Фестивалът на цацата.

За целта част от курорта ще се превърне във фестивална зона, забранена за автомобили, в която ще се обособят няколко сцени и кътове с разнообразна програма.

Фестивалната атмосфера ще бъде допълнена от състезания и демонстрации, работилници, поляна за игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления, мото и акробатични демонстрации и много други активности, в които посетителите могат да се включат.

Зевзеците от близо и далеч ще могат да се включат в атрактивен конкурс за вицове на рибарска тематика, надяждане с цаца и надпиване с бира.

На плажната зона забавленията също ще са от сутрин до вечер - яхт състезания, детски танцов кемп с водещи хореографи и нощни дискотеки ще върнат забравения младежки дух в района на международния детски лагер. А Party Bus ще свързва Кранево, Златни пясъци, Албена и Балчик през целия уикенд.

Понеже Фестивалът на цацата съвпада с традиционния ежегоден събор на Кранево, кметът ще демонстрира кулинарните си умения като сготви специална рибена чорба пред и за всички посетители! Един от специалните гости на събитието ще бъде и Ути Бъчваров с кулинарното си шоу.

Съвсем скоро ще бъдат обявени и останалите участници в програмата на фестивала.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин