Фортисимо Фамилия посвещават концерт на българските класици - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
27
Фортисимо Фамилия посвещават концерт на българските класици
ДАТА: Oт 27 Януари 2019 до 19 Май 2019 МЯСТО:
Добави в календара
Фортисимо Фамилия посвещават концерт на българските класици

Концертите на детската музикално- образователна програма продължават през януари. “Крали Марко”, #Отело, “Пролетно тайнство”, “Шехерезада” са само част от новите заглавия за годината в поредицата Фортисимо Фамилия. На 27 януари, неделя от 11:30 часа програмата ще срещне своята публика с творчеството на най- значимите български композитори.


От сцената на зала “България”, актьорите Деян и Дарин Ангелови ще разкажат приключенията на Крали Марко на фона на музика, написана от родните музикални гении. В концерта със свои авторски изпълнения ще се включат и
виртуозите Теодосий Спасов и Георги Андреев.


Софийската филхармония ще свири произведения на Панчо Владигеров, Марин Големинов, Любомир Пипков и други, под диригентската палка на маестро Павел Златаров.


60733


Концертите на образователната програма винаги се провеждат пред пълни зали и предлагат незабравимо музикално преживяване за малки и големи. След "Приказка за Крали Марко”, програмата продължава с "#Отело"- концерт за тийейджъри (17 февруари, неделя от 19:00 часа) със звездното участие на Радина Кърджилова и Деян Донков. А в първия пролетен месец предстои Фортисимо Академия с "Пролетно тайнство"- образователен концерт за възрастни с диригент Максим Ешкенази (24 март, неделя 19:00 часа) и ще завърши с последните два за сезона детски концерта-
“Шехерезада" (14 април, неделя 11:30 часа) и "Детска филмова музика" на 19 май, неделя 11:30 часа.


Билетите за всички концерти вече са в продажба на касата на зала “България”, както и онлайн в сайта на Софийска филхамония, eventim.bg.


Повече информация за детската музикално- образователна програма търсете на www.fortissimo.bg/family, както и във Facebook на Fortissimo Family.


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин