Фотографски конкурс „Любими места в Европа – скоро отново ще съм там” - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
07
Фотографски конкурс „Любими места в Европа – скоро отново ще съм там”
ДАТА: Oт 07 Април 2021 до 03 Май 2021 ЧАС: 09:00 МЯСТО:
Добави в календара
Фотографски конкурс „Любими места в Европа – скоро отново ще съм там”

Знаем колко много ви липсват пътуванията и срещите с приятели във времето на пандемия. Надяваме се скоро отново да се върнем към ежедневните си дейности и любимите места, където сме били и ще посетим отново. Вие имате ли такива? 


Споделете Вашите спомени с нас, като ни разкажете в снимки за Ваши пътувания в страните от Европейския съюз. Всеки може да изпрати лични фотографии от посещения в Европа. На 9 май 2021 година 10 авторски снимки ще бъдат оценени и наградени от Регионална библиотека „Христо Ботев” – Враца и Европа директно Враца към Търговско-промишлена палата – Враца.


Условия:


Всеки участник се регистрира за участие в конкурса, като с изпращането на авторски снимки посочи имената и годините си, ако е учащ – учебното заведение и телефон за връзка. 


От участник в конкурса се приемат не повече от 5 снимки и кратък обяснителен текст към всяка снимка. 


Снимките не трябва да са по-стари от 5 г., да са авторски и да не са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.


С изпращането на Вашите снимки се съгласявате същите да бъдат публикувани на facebook страницата на Регионална библиотек – Враца и на Европа директно Враца.


Когато снимки за конкурса изпращат лица под 18 години, е необходимо към тях да се приложи писмено съгласие за публикуване в свободен текст от родител/настойник. 


Критерии за оценка:


Принадлежност към обявената тема.


Естетически критерии.


Снимки на исторически, архитектурни или природни феномени, както и фотографии с оригинален поглед върху известни обекти.


Фотографии можете да изпращате до 3 май 2021 г. на e-mail: libvratsa@gmail.com. За повече информация тел. 0879 548 916  Генади Богданов – Отдел „Справочно-библиографско и информационно обслужване”.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин