FuckUp Nights на 13.07.2021 в Кино Кабана - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
13
FuckUp Nights на 13.07.2021 в Кино Кабана
ДАТА: 13 Юли 2021 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
FuckUp Nights на 13.07.2021 в Кино Кабана
Източник: Fuckup Nights Sofia
FuckUp Nights на 13.07.2021 в Кино Кабана

 

с участието на:

 

74617

 

Златин Цветков


Златин Цветков е професионален актьор с изключителен интерес към импровизационният театър.
Основава „ШиЗи Импро Театър“ - платформа, с която популяризира груповото спонтанното изкуство.
Създава собствена методика, по която е обучил стотици курсисти в техники за адаптация и свързаност. Води корпоративни тренинги за екипност, освободеност и харизматично поведение.

Единственият български актьор, завършил пълната програма на обучение в IO Theater, Чикаго – люлката на импровизацията.

За първи път в България поставя импровизирана комедия в Шекспиров стил и разработва множество формати, включително импровизиран мюзикъл.

От няколко години Златин прекрачва границите на презентирането, като разчита все повече на импровизационните принципи. Понякога, обаче, смелите скоци водят до падане от високо...

74618

Мартин Кадинов

Мартин се увлича от дете по видео игрите и дигиталните забавления, а кариерата му в сферата на електронните спортове започва като професионален състезател Warcraft 3, където се нарежда сред най-добрите в света /2003-2004г./.

През последните 20 години Мартин Кадинов се посвещава на развитието на гейминг културата и електронните спортове в България. Той работи систематично за популяризиране на игрите и оборване на митовете за вредите от тях.

През 2003 г. основава български франчайз на световния пионер и лидер в сферата на електронните спортове – ESL, а от 2014 г. поема позиция в компанията като мениджър за Югоизточна Европа и отговаря за регион от 14 държави с общо население от 80 млн. човека.
Съосновава българската Фестивална Асоциация, в чийто управителен съвет е до 2014 година.

През 2020 Мартин създава и е управляващ партньор в TDB Play - компания с фокус развитие на проекти в сферата на видео игрите, електронните спортове и “geek” културата, и с дейност в България и Югоизточна Европа. Баща е на 14 годишен син, който, без изненада за никого, има афинитет към видео игрите.

"Колко малки fuck-up-а правят един голям такъв? Или за това как себерелфекцията може да бъде впрегната като градивна сила"

74620

Биляна Савова

Биляна Савова е идеолог и визионер на програмите Plan to Bе и 8for8, създава продукти, които да подкрепят хората по пътя им към осъзнаването - онлайн магазин My Plan to Be, собственик и креативен директор на Plan2Be Creative Studio, един от създателите на списание EVA и негов дългогодишен арт директор, оснновател на фондация МС - Мога Сам.

Лектор във форумите TEDxVitosha, Swobodata da Bydep, forum Dylgoletie, TEEN POWER и други. Също така и в корпоративни мотивационни събития на UniCredit Bulbank, Ernst &Young България, Bosch България, “She is the One” / Dir.bg, “See It Be It” / NobleGraphics, “Трансформация” / OM Yoga & Generator, SAP Labs Bulgaria, Kaolin Bulgaria и др. На 53 години, майка на 2 големи момичета.

Биляна ще разкаже как можеш да провалиш живота си в най-подходящия момент и във всичките му аспекти само с едно единствено нещо. Ще разкаже и как една “нелечима, дегенеративна” и много страшна диагноза я събужда и й показва пътя към добрия, смислен и щастлив живот. Защо е по-добре да имаме живот в дните си, а не дни в живота си. И най-важното - как да се настроим така, че един ден, когато стане време да напуснем този свят е по-добре да си тръгнем без да се чувстваме прецакани… във всяко едно отношение.

За да загреем и имаме настроение сме поканили супер готините Ния Петрова и Ясен, които ще ни разведрят с някой от най-любимите ни парчета.

Водещ: #IvanTodorov

 

Информация за следващото издание на FuckUp Nights на 13.07.2021 г. в Кино Кабана: https://www.facebook.com/events/142870494562796

 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин