Fuckup Nights Sofia vol.27 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
10
Fuckup Nights Sofia vol.27
ДАТА: 10 Август 2021 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Fuckup Nights Sofia vol.27
Източник: Fuckup Nights
Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец в над 300 града по света. Fuckup Nights Sofia - събитието, на което открито говорим за грешките, провалите си и уроците, научени от тях.


На сцената се изправят хора от различни професионални сфери. Осъзнали, че това да допуснеш грешка и да се провалиш е човешко, и е част от пътя към израстването и успеха.

Хора, достатъчно уверени в себе си, готови да споделят своята история и опита.

Истории, които ни разсмиват. Истории, които ни просълзяват. Истории, които ни докосват и ни карат да се замисим. Автентични и истински!


Трима госта, три различни истории!


Нашите гости този път ще бъдат:

74864


Йордан Дъбов - Йордан Дъбов е кафе експерт, създател на първата българска пекарна за специални кафета Dabov Specialty coffee, фокусирана върху високото качество на продукта.


Йордан Дъбов е професионален дегустатор на кафе и единственият български член на журито на най-престижния международен конкурс за специално кафе - Cup of Excelence, както и на много други национални конкурси в различни държави по света. Ежегодно той оценява кафетата на над 10 държави производителки. Дегустаторската му експертност му позволява да избира между най-добрите кафета в цял свят и съответно да закупи количества от тях и донесе в България.
Този път обаче Йордан ще говори за чай и какви са били уроците научени от един доста продуктивен Fuckup.

74862


Мартин Димитров - основател на "NITRAM"

Мартин Мартин оре на неблагодарната нива на рекламата вече почти 20 години. За този период има над 100 награди за работата си, което означава едно — че има много повече провали. Нощта няма да е достатъчна, за да разкаже за всичките, затова той е избрал да говори за тези поражения, които са му помогнали да стане по-добър.


Леона Асланова

Леона Асланова е експерт и консултант по иновации, с над 15 годишен професионален опит.

Основател е на Innovation Starter, първата специализирана агенция за иновации в България, на форума за иновации Innovation Explorer, в партньорство с Капитал и на Академия за иновации (най-голямото публично-частно образователно партньорство у нас, отличено с редица награди за образователен проект), съвместно с водещите университети в България.

Преди това е работила, като Мениджър партньорски взаимоотношения в Мобилтел, Мениджър Продажби в Инвестор.бг, Директор “Връзка с клиентите” в Нетуърк медиа, Маркетинг мениджър в M3 Communications Group Ltd. Предстои и вътрешна защита на дисертационен труд по икономика в областта на иновациите през месец август.

Какъв е един от най-големите уроци на Леона?
“Всеки проблем, който може да се реши с пари, не е проблем, а разход” (еврейска мъдрост) или как на практика, всяка инвестиционна грешка, за която плащаш скъпо, е всъщност отлично образование, което получаваш евтино”.


Водещ: Иван Тодоров


Заповядайте и станете част от глобалното семайство на Fuckup Nights. Нямаме търпение да ви видим!


Кога: 10.08.2021
Къде: Кино Кабана/Лятно кино НДК
Отваряне на вратите: 18:30ч.
Билети онлайн тук: https://epaygo.bg/2577084847

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин