Fuckup Nights - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
14
Fuckup Nights
ДАТА: 14 Юли 2020 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Fuckup Nights

Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец, в над 300 града по света.


Събитие, в което няколко души ще се изправят на нашата сцена за да споделят за своите професионални "несполуки" и уроците научени от тях.

Точно така....защото ако не се проваляме, значи не опитваме. Пътят към успеха е осеян с неуспехи и се учим и израстваме именно от тях.


70979

Както казват хората доброто решение идва с опита, а опита идва с лошите решения!


Трима лектори, три различни истории!  


70981


Събитието ще се проведе на 14.07.2020 от 19:30 часа в Kino Cabana (лятно кино НДК).


Ето кого ще чуем на 14 юли:


70982


Гергана Радович е холистичен терапевт, треньор и експерт по съня. Тя помага на заетите хора да се справят със стреса, да спят по-добре и да постигнат повече в живота си. Има 15-годишен опит, като авиационен инструктор, специализирал в управление на стреса, умората и съня за летателни екипажи и други категории авиационен персонал.

Член е на Европейската асоциация по авиационна психология, Европейското дружество за медицина за съня и Българската асоциация по енергийна психология. Преди няколко години открива, че светът извън авиацията е много по-голям от очакваното и заменя преподаването с работата, като холистичен терапевт на свободна практика.
Гергана вярва, че единственият начин да постигнеш дългосрочен резултат в личен или професионален план е да действаш едновременно във всички посоки - рационална, емоционална, физическа.

Но понякога се случва, че това, което изглежда, като най-естественото нещо на света, не винаги е и най-подходящо и може да доведе до силни разочарования. Тогава неизбежно се появя въпросът „Струва ли си да продължиш и ако си струва, какво ще направиш по-различно, за да успееш накрая?“. В крайна сметка разликата между успешните и неуспешните хора е в количеството действие, което те предприемат.


70984

Анна Цолова – тв журналист и преподавател по публична реч. Първата и телевизионна изява като журналист е през 1999 година. Оттогава следват 15 000 интервюта, филми и репортажи. Хиляди часове в ефира на бТВ и Нова.

Преди две години създава „Говори, за да те видят!“ и предава знанията и опита си за публичното говорене на представители на бизнеса и неправителствените организации. Казва, че тогава (преди две години) е
направила втория си най-добър професионален избор.

„5 истории (за провал), без които нямаше да съм това, което съм.“


70980

Александър Пейчев - през последните 20 години е продуцент и директор продукция на разнообразни чуждестранни и български игрални филми, и сериали. Автор на и участник в множество възходи и падения. Изпълнителен продуцент на един от най-успешните сериали по Netflix от началото на тази година "Into the night"

Заснемането на един филм включва екип от много и различни хора, всеки със своите виждания и характери. Как демократичното взимане на колективни решения може да се окаже не най-доброто решение за осъществяването на един проект, особено когато Председателят има ясна визия за случването на нещата. Заснемането на филма "Бензин" и уроците научени от него.

Ще можете да зададете вашите въпроси, да се запознаете с нови и готини хора, да обмените опит и идеи!  


 


Билети можете да закупити от тук: https://bit.ly/2Ce7axp


Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин