Горска приказка за тролове и феи – интерактивен театрален спектакъл - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
06
Горска приказка за тролове и феи – интерактивен театрален спектакъл
ДАТА: 06 Декември 2015 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Горска приказка за тролове и феи – интерактивен театрален спектакъл

„Академия Артисти за Деца“ в партньорство с Фондация Ден Гри, имат удоволствието да поканят всички деца от 6 до 13 години на премиера на интерактивно представление „Горска приказка за тролове и феи“ – стани герой от приказната история, която ще разкажем с теб, чрез магически кукли, маски, танци и музика.

Представлението ще се състои на 06 и 19 декември от 11:00 ч. в Червената къща – Център за култура и дебат (Червена зала) на ул. Любен Каравелов №15.


Времетраене на представлението – 60 минути.


Вход: за деца - 8 лв. / за възрастни - 5 лв.


На сцената артисти и деца заедно разказват приказка за страха от непознатото, което крие външния свят, за освобождаването от него и радостта от пътуването и откривателството. В разказа им помагат една кукла (Муминтрол, вдъхновен от творбите на Туве Янсон) и едно копче. Спектакълът е изграден от изразните средства на театър на маската, куклен театър, танц и ритъмлаборатория, и дава възможност на децата да опитат различни перкусионни инструменти, да играят с маска и измислят персонаж, да създадат импровизирана кукла и танц. Публиката от родители, учители и …..други е поставена в динамична ситуация да наблюдава и съпреживява събитията на сюжетната линия и взаимодействието им със събитията, които се случват с техните деца, реакциите, и промените предизвикани в тях.


Местата са ограничени. За информация и резервации – не по-късно от 2 часа преди началото на събитието на тел. (+ 359 2) 988 81 88, (+ 359 885) 82 85 32 – за мобилни телефони, office@redhouse-sofia.org и тук. Продажба на билети се извършва всеки работен ден между 15:00 и 21:00 ч. на касата. Резервациите важат до 15 минути преди началото на събитието. Центърът за култура и дебат “Червената къща“ си запазва правото да прави промени в програмата.

Резервирайте своето място тук.


Линк към събитието във Facebook тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин