GrimeBG празнува първия си рожден ден в Клуб Терминал 1 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Фев
16
GrimeBG празнува първия си рожден ден в Клуб Терминал 1
ДАТА: 16 Февруари 2019 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
GrimeBG празнува първия си рожден ден в Клуб Терминал 1

Отбелязваме една година от създаването на GRIMEBG с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 16-и февруари. Феновете на грайм музиката у нас ще имат възможността да видят на живо легендата KILLA P. Вратите на клуба отварят в 22:00 ч.


Killa P (Патрик Найт) е MC от южен Лондон. Започва да се занимава с музика през 2002 година. В началото на своята кариера е едно от обещаващите MC-та на Roll Deep, крюто създадено от кръстника на грайм музиката Willey. Killa P участва в ранната дискография на Roll Deep. По-късно издава своите солови албуми “Credit Crunch”,"Killa Instincts" vol.1, 2 и 3. След соловите албуми Killa P се игражда като име на сцената и вече става разпознаваем в средите на грайм музиката. 


След издаване на тези албуми, Killa P се занимава с продуциране в домашното си студио, като записва изпълнители като “Section Boyz”. Killa P има собствено крю “Killa’s Army”, в което участват изпълнители от ямайски стил, които редят своите рими на “patwa”. През 2017 година участва на 10 годишнината на "Outlook Orchestra at The Royal Festival” заедно с Flowdan. Killa P става международно известен със своята песен "The Bug - Skeng” (2007), добре позната и на българските фенове.

Локалният съпорт на събитието е поверен на ядрото от изпълнители на GRIMEBG - Chibоок, Jahmmi Youth, Bashment, Fnkz.

Билети за събитието се разпространяват в мрежата на bilet.bg на цени от 20 / 25 и 30 лв.


Следете събитието във Фейсбук


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин