Groove Masters - международен хип-хоп фестивал - Стара Загора, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
26
Groove Masters - международен хип-хоп фестивал
ДАТА: Oт 26 Септември 2014 до 28 Септември 2014 МЯСТО:
Добави в календара
Groove Masters - международен хип-хоп фестивал

От 26 до 28 септември в Стара Загора ще се проведе международният хип-хоп фестивал Groove Masters. Той ще се проведе в самия център на града. Събитието ще продължи и надгради една стара и хубава традиция – “Rockin’ Da Floor” - събитие, от което много хип-хоп любители пазят хубав спомен.


Заедно ще празнуваме хип-хоп културата, към която сме пристрастени във всичките й разновидности - ще има отборни брейк битки, миризма на аерозол, много хубава музика, представления от гост артисти, авторитетно жури, международни участници, уъркшопи със световно признати танцьори, време за сайфъри, свежи партита с доказани диджеи, както и време да се съберем заедно и да се запознаем с нови и различни хора от всякъде. Помислили сме и за стабилен награден фонд, които да нажежи атмосферата и да провокира участниците да се раздадат и да покажат най-доброто от себе си.


Кога: 26 -28 септември 2014


Къде: Античен форум Августа Траяна, Стара Загора


Диджеи: DJ Woo D – Любляна Словения, DJ GOCE –  Скопие, Македония, DJ SKILL – Пловдив, България


Съдии:


• NICO – THROWDOWN ROCKERS, Стокхолм, Швеция
• ROBIN – TOP 9 CREW, Санкт Петербург, Русия
• Bboy SLAV – FRESH YOUNG, България / Русия
• JAM ROCK – Варна, България
• Предстои да бъде обявен


Награди: Целия награден фонд от 1000 евро се присъжда на победителя на принципа всичко или нищо. Останалите призови места получават предметни награди.


Условия за участие:


В квалификационната фаза на състезанието по брейк танци могат да вземат участие всички желаещи без възрастови, полови, расови и етнически ограничения. За „отбор“ се приемат четири или повече души, които вземат участие заедно; няма горна граница на броя на участниците в един отбор.


Квалификациите ще се проведат на 27.09.2014 г. (ранния следобед - час ще бъде обявен допълнително) под формата на танцови битки без директна елиминация (две групи, взели участие в една битка, могат да продължат в следващия кръг; както и обратно – нито една от групите от един батъл да не продължи).


Във финалната фаза на състезанието ще продължат 16-те най-добри/най-добре представили се отбори. В квалификационния кръг не се допускат синхрони и „командота“. Във финалния кръг на състезанието не се допускат повече от два синхрона и две „командота“ на танцова битка. Танцовите битки ще бъдат с продължителност 8 минути. Полуфиналните битки ще бъдат с продължителност 10 минути, а финалната 15. Квалификационните битки ще бъдат с продължителност от 6 минути.


Groove Masters се организира от AFTH CREW и е част от официалния културен календар на Стара Загора за 2014 г. Събитието съвпада с "Нощта на музеите" в града, което ще допринесе за още по-добрата атмосфера по време на активностите. Организатори на фестивала - AFTH Crew, Туристически информационен център и Община Стара Загора.


Запазете датите - 26-28 септември 2014, Стара Загора – keep prepared for the battle! За записване и пълна програма посетете уебсайта на събитието тук. Facebook събитие тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин