HighDuty SoundSystem at Wake Park Varna - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
24
HighDuty SoundSystem at Wake Park Varna
ДАТА: Oт 24 Юли 2021 до 25 Юли 2021 ЧАС: 14:00 МЯСТО:
Добави в календара
HighDuty SoundSystem at Wake Park Varna

След успешното юнско събиране се организира втора среща на любимата ни локация това лято – Wake Park Varna (3-та буна)!


Отново ще бъдем разположени на няколко крачки разстояние от плажа и любимото ни море и този път ще можем да си покараме и уейк борд.


Музикалното пътешествие, ще започва от 14:00 ч. и през двата дни – 24-ти и 25-и юли (събота и неделя) и ще се приключва със затварянето на бара.


За тези, които не познават организаторите – това са HighDuty Sound System, звукова система, ръчно сглобена с много страст от създателите си, с идеята да звучи на открито и да разпространява звука на любовта.


Сякаш изваяна от пясъка, вибрациите и ще бъдат в пълен унисон със заобикалящата ни среда и ще ни зареждат с много позитивна енергия, която вярваме ще бъде превърната в много танци !


Ние, освен звукова система сме и семейство и ще се съберем, за да споделим любимата си селекция, която започва от кореновата система на roots reggae и dub музиката, тръгва по стъблото и достига до всяко едно от разклоненията и.


Очакват ви малко островитянски ритми, малко афробийт, малко повече бас, нови и стари грамофонни плочи, дигитални релийси, да експериментираме с аналогов звук, както и акустични включвания от китара, перкусии, тромпет, мелодика и кавал. Моля не се срамувайте да си носите музикални инструменти, ако ви се иска да се включите по някое време.


Събитието започва от събота, боси по пясъка, танцуващи под открито небе и всички са поканени да споделим музикалната приказка!

Коментирай
Други събития
Абонирайте се за нашия бюлетин