HighDuty SoundSystem at Wake Park Varna - Варна, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
24
HighDuty SoundSystem at Wake Park Varna
ДАТА: Oт 24 Юли 2021 до 25 Юли 2021 ЧАС: 14:00 МЯСТО:
Добави в календара
HighDuty SoundSystem at Wake Park Varna

След успешното юнско събиране се организира втора среща на любимата ни локация това лято – Wake Park Varna (3-та буна)!


Отново ще бъдем разположени на няколко крачки разстояние от плажа и любимото ни море и този път ще можем да си покараме и уейк борд.


Музикалното пътешествие, ще започва от 14:00 ч. и през двата дни – 24-ти и 25-и юли (събота и неделя) и ще се приключва със затварянето на бара.


За тези, които не познават организаторите – това са HighDuty Sound System, звукова система, ръчно сглобена с много страст от създателите си, с идеята да звучи на открито и да разпространява звука на любовта.


Сякаш изваяна от пясъка, вибрациите и ще бъдат в пълен унисон със заобикалящата ни среда и ще ни зареждат с много позитивна енергия, която вярваме ще бъде превърната в много танци !


Ние, освен звукова система сме и семейство и ще се съберем, за да споделим любимата си селекция, която започва от кореновата система на roots reggae и dub музиката, тръгва по стъблото и достига до всяко едно от разклоненията и.


Очакват ви малко островитянски ритми, малко афробийт, малко повече бас, нови и стари грамофонни плочи, дигитални релийси, да експериментираме с аналогов звук, както и акустични включвания от китара, перкусии, тромпет, мелодика и кавал. Моля не се срамувайте да си носите музикални инструменти, ако ви се иска да се включите по някое време.


Събитието започва от събота, боси по пясъка, танцуващи под открито небе и всички са поканени да споделим музикалната приказка!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин