Illustration Pop-Up в КО-ОП - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
17
Illustration Pop-Up в КО-ОП
ДАТА: Oт 17 Декември 2019 до 20 Декември 2019 ЧАС: 19:30 МЯСТО:
Добави в календара
Illustration Pop-Up в КО-ОП
Източник: Billy Mateeva

От 17 до 20 декември КО-ОП представя второто издание от поредицата събития Illustration Pop-Up


В деня на първия си рожден ден пространството за изкуство и събития ни среща отново с млади български илюстратори


Запазете датата 17 декември, защото тогава, в 19.30 ч., КО-ОП ще стартира второто от поредицата поп-ъпи за илюстрация. С него пространството за изкуство продължава да предоставя сцена на съвременни илюстратори в България, като им дава свобода да се представят по начин, който най-добре рефлектира изкуството им. Очаквайте еклектика от стилове, сюжети и начини на представяне и, разбира се, в духа на празничния декември - греяно вино.


За това издание КО-ОП потвърждава участието на 9 български илюстратора, сред които са Розалина Буркова, Теодор Генов - Pastedko, Деси Баева, Андреа Попйорданова, Rosie Eisor от Blood Becomes Water, Жожо Георгиев, Ива Димитрова, Деница Бояджиева и Били Матеева. По време на събитието, което ще се състои в продължение на четири дни, до 20 декември (включително), те ще представят както нови, така и стари и непоказвани непоказвани произведения, така че почитателите на илюстрацията ще имат възможността да впечатлят с различен коледен подарък или да запълнят своите колекции.


В рамките на Illustration Pop-Up организаторите са планирали и две съпътстващи събития. На 18 декември от 19.30 ч. глобалната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts ще представи дейността си, ще разкаже за своите реализирани кампании и ще сподели плановете си за 2020 г. На 19 декември, пак от 19.30ч., рекламната агенция The Smarts ще ни заведе в backstage-а на тяхната работа и ще разкаже как се създава визуална идентичност за клиент – от брийфа, през стратегията, до финалните визии, като ни представи своя проект за Софийския международен литературен фестивал.


За повече информация може да посетите и събитието във Фейсбук тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин