Italy Pop Up @Quartal Food Park - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
02
Italy Pop Up @Quartal Food Park
ДАТА: Oт 02 Октомври 2021 до 17 Октомври 2021 ЧАС: 13:00 МЯСТО:
Добави в календара
Italy Pop Up @Quartal Food Park

Ciao, Italia! Третата емблематична кулинарна дестинация от поредицата ни събития, с които те пренасяме духом в далечни точки на света, е меката на удоволствието към живота - Италия.


Италия е дом на свободния дух, където никой не бърза и всеки се отбива в „квартала” на по вино, пица или панино с приятели.


Всеки контейнер ще предлага автентични специалитети ексклузивно и само за периода на попъпа, а редица културни активности и малки работилници за обичаи и ритуали ще те накарат да се почувстваш като един italiano vero. Ще има live музика и DJs, които ще те пренесат в провинциалните площади, потънали в звуците на кипящия живот и уличните музиканти, затова не пропускай преживяването!


Italian Pop Up ще продължи от 2-17 октомври, като през това време ще можеш да се насладиш на типично италианска атмосфера с обособени кътчета за снимки и пъстра декорация из парка.


През уикендите не пропускай и всички активности и крафт работилници за малки и големи, когато ще можеш да дегустираш вино и да участваш в кулинарни уъркшопи. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин