Изложба "Вечерен акт в Етюд" в галерия Етюд - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
06
Изложба "Вечерен акт в Етюд" в галерия Етюд
ДАТА: Oт 06 Март 2019 до 23 Март 2019 ЧАС: 18:30 МЯСТО:
Добави в календара
Изложба "Вечерен акт в Етюд" в галерия Етюд

ВЕЧЕРЕН АКТ в ЕТЮД


Групова изложба рисунки на човешка фигура (голо тяло)


Това е първата групова изложба в галерия ЕТЮД, която цели да събере заедно различни авторски творчески интерпретации на рисунки на човешкото тяло, направени по време на вечерния акт, който галерията организира от началото на 2017. В изложбата се включват различни автори, които представят свои скици, нарисувани по време на някои от посещенията си на Вечерния акт в ЕТЮД.


Целта е да се провокира креативността и да се даде възможност за изява на рисуващите – независимо дали са професионални артисти или не. От галерията поставят предизвикателство и пред самите произведения, като оставят „експозицията“ сама да изгради себе си, без вмешателство и субективен (или обективен) подбор.


Венцислава Стоянова, инициатор на изложбата


Вечерният Акт в ЕТЮД е инициатива на галерия Етюд, която стартира през пролетта на 2017. Тогава координаторът на галерията Венцислава Стоянова, започва да събира приятели, с които заедно рисуват скици на голо тяло. С времето се оказва, че има много желаещи да скицират моделите в уютната и приятелска атмосфера в галерията. Така Вечерният акт става неразделна част от програмата на галерия ЕТЮД, като в момента се организира в първите 3 среди на всеки месец. Всеки, който пожелае може да го посети, независимо дали учи изкуство, професионално се занимава с рисуване или не.


61921


Вечерният Акт в ЕТЮД във Фейсбук


***


06 – 23 март 2019
Откриване: 06 март, сряда, 18:30 часа
Галерия ЕТЮД
ул. Цанко Церковски 34 /площад Журналист/, София


61925


61923


61922


61926


 ***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин