Изложба на проекта „Аз съм Българка!” - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
13
Изложба на проекта „Аз съм Българка!”
ДАТА: 13 Май 2017 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Изложба на проекта „Аз съм Българка!”

Откриване на представителната изложба на проекта „Аз съм Българка!”. 


Заедно с изложбата на 13 май от 18:00ч в ресторант "МоМа" ще се състои и премиерата на клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място в деня и часа на фотосесиите. 23 българки и 2 деца, 30 сюжета, 39 места. Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви върнат в една наистина възрожденска обстановка. Изненадите не свършват дотук, но най-интересното ще можете да видите на живо, по време на откриването. 


С първия по рода си проект в България Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българида се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове на автентичните народни носии. 


Изложбата ще може да видите в Ресторант МоМа, а по-късно през годината и на още места в страната. Желанието на автора и продуцент на идеята Радослав Първанов е да покаже снимките във всеки град, участвал при заснемането на проекта. 


Очакванията на създателя на „Аз съм Българка!” е дойдете и да се убедите в чистите и истински намерения на група млади хора, които обичат родината си и се стараят да запазят и покажат българската традиция на бъдните поколения. 


Следете събитието във фейсбук. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин