Изложба на ръчно изработени бижута "Слънчеви петна" - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
10
Изложба на ръчно изработени бижута "Слънчеви петна"
ДАТА: Oт 10 Юни 2017 до 24 Юни 2017 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Изложба на ръчно изработени бижута "Слънчеви петна"

Тази събота, 10-ти юни, събота, ще се проведе самостоятелната авторска изложба на Мария Аргирова  – Markiza @, гост на Галерия – Ателие “Zелена“. Изложбата, озаглавена „Слънчеви петна“, ще представи ръчно изработени бижута от естествени материали.


„Тази колекция е полъх от възприятието ми към природата. Докоснах се до земята и открих нейното богатство, красота и финост. Част от елементите оформих от въздушна глина, обагрих с акрилни бои и запечатах със смола. Използвах канапени и текстилни въжета, както полускъпоценни камъни и ръчно-изработени цветни и пъстри пискюли. Играта на форми и цветове, свободата да моделирам всяка една извивка, ме предизвикаха да разгърна повече фантазиите си и така завърших идеята си.

Колекцията, която ще видите, е моето връщане назад, към самата мен. Откъснах се от тенденции и течения, за да разбера своето усещане за естетика към бижуто. Това е моят почерк, моят личен вкус и представа за това бижу. Ние с Галерия "Zелена" ви каним на това лично пътуване и усещане", споделя авторката на изложбата. 

Откриването на събитието ще се проведе на 10-ти юни, събота, от 18:00 ч., Галерия – „Zелена“, София, ул. Георги С. Раковски 120.


48840


48842


48839


48843

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин