JOSH WINK пристига в София за специален сет - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
12
JOSH WINK пристига в София за специален сет
ДАТА: 12 Октомври 2018 ЧАС: 23:00 МЯСТО:
Добави в календара
JOSH WINK пристига в София за специален сет

JOSH WINK ПРИСТИГА В СОФИЯ ЗА СПЕЦИАЛЕН СЕТ НА 12 ОКТОМВРИ
Ясен Петров и DJ Steven от Метрополис допълват програмата на вечерта


Легендата на световната електронна сцена JOSH WINK пристига за ексклузивен сет този петък, 12 октомври. Той лети директно от Щатите - само за две дати в Европа - в София и Лайпциг. Събитието у нас ще се случи в Терминал 1, по покана на самия клуб. Локацията е с капацитет от само 500 души, което прави гостуването на диджея изключително специално. А то е част от серия ивенти - обща инициатива на домакините и Smirnoff - с основна идея големи имена да бъдат представени максимално близо до аудиторията. Гост на първата част от кампанията бе Westbam, само преди по-малко от месец.

За още по-богата атмосфера и удоволствие на феновете, заедно с JOSH WINK в програмата на петъчната вечер ще се включат двама от най-ярките представители на най-титулуваното движение за електронна музика в България - METROPOLIS, а именно - ЯСЕН ПЕТРОВ и DJ STEVEN. Първият от тях ще открие вечерта с три-часов сет от 23:00, като вратите на Терминал 1 отварят час по-рано. Точно в 02:00 на сцената ще излезе хедлайнерът, чиито сет ще бъде с времетраене от минимум два часа. Веднага след него - до самия край в 08:00 ч., събитието ще бъде продължено концептуално от DJ STEVEN.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg, като интересът към тях е доста засилен. Каси - щанд на EVENTIM на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите ще бъде ограничен до 400, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване!

***
Страница на събитието във Фейсбук:
Josh Wink (USA) - DJ Set at Club Terminal 1 - 12 October 2018!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин