КАШОНВИЛ: „СВЕТЪТ, ЗА КОЙТО МЕЧТАЯ“ В ГОРНА БАНЯ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
01
КАШОНВИЛ: „СВЕТЪТ, ЗА КОЙТО МЕЧТАЯ“ В ГОРНА БАНЯ
ДАТА: 01 Юни 2022 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
КАШОНВИЛ: „СВЕТЪТ, ЗА КОЙТО МЕЧТАЯ“ В ГОРНА БАНЯ

Третото издание на Кашонвил ще бъде в Горна баня! На 1 юни, Деня на детето, ви каним, деца и родители, да изградим от картон, кашони, кутии, пластмасови опаковки, плат, капачки – всичко рециклируемо, което имате, макет на света, за който мечтаем. Сгради, превозни средства, животни, роботи, ракети, самолети – вие сте на ход!

Събитието е за хората от Горна баня и за всички семейства от Украйна, които искат да се срещнат, запознаят и забавляват със своите съседи от квартала и София.

Носете си кашоните и материалите, бои, лепило, каквито имате от вкъщи. Ние също ще осигурим материали. Ще има три зони, според възрастта: за деца до 6 г., за деца 7-12 г., и за младежи и възрастни, така че всички безопасно да станат архитекти на бъдещето.

Кашонвил е в подкрепа на кампанията „Шампионите на Горна баня играят заедно!“, която ще превърне мястото на събитието в спортно игрище, със съдействието и подкрепата на район „Овча купел“, Радио София и Столица.бг. Повече за кампанията: „Шампионите на Горна баня играят заедно!“ на platformata.bg. На място може да дарите и нови или запазени, здрави игри и играчки за игри навън за деца бежанци, които ние ще предадем на колегите от Фондация "За доброто".

Събитието ще се осъществи със съдействието на район "Овча Купел", Столична община, по проект „Партньорство за красива и чиста България", част от дългосрочната програма „Място България на сдружение БГ Бъди активен“ с финансовата подкрепа на „Coca Cola Foundation“. Партньори: Фондация „За доброто“ и Национална мрежа за децата.

Моля да се регистрирате за участие с имейл на адрес: safeplaygrounds.sofia@gmail.com, като отбележите броя на децата и възрастта им, до 31 май вкл.


Споделете поканата и поканете приятели!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин