КО-ОП - изложба на уникални ръчно изработени килими и аксесоари за дома - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
27
КО-ОП - изложба на уникални ръчно изработени килими и аксесоари за дома
ДАТА: Oт 27 Октомври 2020 до 01 Ноември 2020 МЯСТО:
Добави в календара
КО-ОП - изложба на уникални ръчно изработени килими и аксесоари за дома

Форми, цветове, традиция и съвременност са ключовите елементи от нестандартната изложба на ръчно изработени килими и аксесоари за дома, която ще бъде показана в пространството за работа, изкуство и събития КО-ОП от 27 октомври до 1 ноември. Изложбата е част от официалното представяне на SUBCULTURA – изцяло български нов бранд за ръчно изработени килими и декорация за дома.


Използването на естествени висококачествени материали като 100% вълна, лен и глина са в основата на идеологията на SUBCULTURA, а продуктите им съчетават традиция с ярки цветове, нестандартни форми, изчистени линии и отличителен съвременен дизайн.


"Килимът се счита за важна културна и семейна ценност. Наследство, което се предава през поколенията заради своята художествена стойност и майсторство на тъкачите, които на ръка са създавали произведенията си. Устойчив и неостаряващ. Килимът съдържа духа на своето време. Сякаш носи някаква магическа сила. Той обикновено се превръща в център на дома и ни доставя необичайна радост”, споделят създателите на бранда.


Плод на много любов, труд и вдъхновение, красивите ръчно изработени килими и аксесоари на SUBCULTURA ще се настанят удобно в галерията на КО-ОП, където ще могат да бъдат посетени до 1 ноември, неделя.


 


Повече информация относно изложбата и официалното откриване, следете събитието във Facebook ТУК

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин