Капана фест 2021 - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
26
Капана фест 2021
ДАТА: Oт 26 Август 2021 до 29 Август 2021 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Капана фест 2021

Датите на Капана фест 2021 вече са ясни. Запазете дните в периода 26-29 август, защото в пловдивския квартал Капана отново ще се съберат талантливи творци и артисти от всички сфери на културния живот, за да променят облика на пловдивския квартал, превръщайки го в автономен остров на съвременното изкуство за един дълъг уикенд. 


Замислен като карнавал на свободното творчество с две издания годишно, вече втора поред година Капана фест представя една нова концепция, концентрирайки усилията си в едно издание годишно, откриващо и представящо пред широката публика музиканти, автори, занаятчии и творци с нестандартни идеи и интересни проекти в няколко основни направления: музика, танци, занаяти, работилници, изложби, литература, театър и арт инсталации.


С нетърпение очакваме всички греещи усмивки, които озаряват и правят фестивала това което е, а именно пъстър и весел празник на любимият ни Пловдив!


Ще продължим да следваме концепцията, превърнала „Капана фест” в едно от най-посещаваните събития в България.


Заедно с община Пловдив и уважаемите спонсори на събитието, които правят Капана фест възможен, ще дадем всичко от себе си, за да превърнем квартала в уникален карнавал, чийто дух наистина не може да се усети и види другаде. И този път работим в трите основни направления:


1. Да изненадаме и зарадваме публиката с качествени и внимателно подбрани културни продукти.


2. Да подкрепим свободните творци и артисти, като им предоставим възможност да се представят пред вас – публиката на Капана и разбира се, да бъдем полезни за своя град и квартала, който така силно обичаме.


3. Главният акцент в програмата на фестивала си ти, заедно с твоите близки, приятели и семейство!


Духът на квартала ще оживее чрез пет концептуални музикални зони, от които вие заедно с всички музиканти, които ще поканим ще събудите „Душата на Квартала”!


На Базар „Капана фест” ще откриете Авторски изделия, натурални и био храни и напитки, българска мода и задължително мекият и топъл звук на грамофонни плочи осигурен от нашите приятели от @my-vinyl.com магазин за грамофонни плочи.


Очаквайте още: литературна зона, арт инсталации, графити, изложби и много изненади, които ще разкрием съвсем скоро. До тогава бъдете здрави и щастливи 


Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2021 г.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин