Колаборативен арт проект - URBANITES - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
22
Колаборативен арт проект - URBANITES
ДАТА: 22 Декември 2017 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Колаборативен арт проект - URBANITES

Вижте градската култура през погледа на Лондон и Милано
URBANITES е колаборация от артисти и музиканти, сплотени от алтернативната градска култура


Колаборативен арт проект, който свързва артисти и музиканти от различни градове по света, ще отбележи своето първо събитие в София на 22-ри декември. URBANITES представя по автентичен начин младежката градска култура и съюзява Лондон и Милано с яркото присъствие на софийските urban knights.


Организатор на проекта е philo-Sofia Creative Circle - артистично трио, в лицето на Ивана Вълчева, Ася Попова и Арън Рот. Те обединяват успешно ърбън нотките на Лондон и Милано, за да ги въплътят в колоритната София. Почитателите ще имат възможност да се потопят в младежкия градски дух с изложбата на Арън Рот и Ася Попова - смело съчетание от фотографии и картини, носещи духа на Лондон и Милано. Музикалната част на събитието е оформена от Ивана Вълчева, в т.н. “Jazzy hip hop live”, или колаборация между джаз музикантите Иван Йорданов (саксофон) и Ангел Николов (пиано), които ще експериментират върху хип хоп бийтове, предоставени от приятели, с подкрепата на Асен Вапцаров (бийтс) и Тони Хаджииванов (бийтс).


Новото арт пространството Portrait (Неофит Рилски №72) ще отвори вратите си в 19 ч., за да бъде домакин на изложбата, посветена на алтернативната фънки култура в столицата ни.


Коледното настроение ще продължи в Апартамента (ул. “Неофит Рилски” №68), където след 22 ч. гостите ще могат да се насладят на малиново вино и празнична атмосфера с много приятели.


URBANITES е част от мисията на philo-Sofia Creative Circle, да разкрива артистичната страна на ърбън културата през погледа на различни градове.


Научете повече за събитието тук.


Вижте творбите на Ася Попова, Арън Рот тук и тук

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин