Коледен базар във Вино Оренда - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
19
Коледен базар във Вино Оренда
ДАТА: 19 Декември 2015 ЧАС: 14:30 МЯСТО:
Добави в календара
Коледен базар във Вино Оренда

На 19.12. почитателите на българското вино и автентичните български продукти ще имат възможността да посетят традиционния Коледен базар във Vino Orenda

19.12. (събота), 14:30 ч. - 18:30 ч.


Както всяка година в единствения магазин само за Българско вино - Vino Orenda се организира Коледен базар, на който ще бъдат представени освен интересни български вина и автентични handmade и био продукти. Ценителите на хубавото вино отново имат уникалната възможност да се насладят на постиженията на българските винарни.


Всяка седмица във Vino Orenda се представя по една  не толкова популярна на масовия пазар българска винарска изба. А периодично в магазина се организират събития съвместно с различни производители на занаятчийски оригинални продукти, които споделят обща концепция за чисто и независимо производство, най- близко до домашното. Коледният базар в магазина ще обедини някои от най- интересните продукти, представени през годината.


В него ще вземат участие Bakery Box с новия си продукт смес за домашни коледни сладки, Фурна Квартална с хляб с квас и празнични сладки и соленки, Harmonica organic foods с кошница био продукти, Магазин МезеТо с месни деликатеси и разбира се Българско вино и занаятчийска (крафт) бира. Посетителите на базара ще имат възможност да опитат продуктите и да се срещнат с някои от техните автори. Ще могат също така да получат съвети за избор на вино и да подберат измежду богатата селекция вина от празничната промоция в магазина.


Асен Цеков, собственик на Vino Orenda е любител на виното, убеден, че в България се правят много качествени вина с модерна визия и уникален вкус. Той превръща своето хоби в професия и се заема с амбициозната задача да покаже новото лице на българското винопроизводство.

Адресът е бул. „Македония“ № 50А в София. /вход откъм бул. Скобелев/


Заповядайте!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин