Лятно кино в Банкя - Банкя, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
29
Лятно кино в Банкя
ДАТА: Oт 29 Юни 2019 до 31 Август 2019 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Лятно кино в Банкя

Столична община район „Банкя” за втора поредна година организира Лятно кино в парк Ротонда.


Всяка събота от 29 юни до 31 август от 21:00 часа ще бъдат прожектирани девет пълнометражни и пет късометражни филма. Заглавията на лентите са „Възвишение“, „Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха”, „Баш Майстора на море”, „Бай Ганьо в банята“, „Летовници“, „Стъпки в пясъка“, „Привличане“, „Живи легенди“ и  „Снимка с Юки“. Късометражните филми са: „Обир“, „Може би утре“, „Моята истина“, „Непознати“ и „На червено“, предоставени от „Кинематограф“.


Прожекциите са безплатни, а всички филми са предоставени безвъзмездно от техните продуценти. Целта на инициативата е популяризиране и подкрепа на българското кино, което през последните години доказа, че се развива с бързи темпове. Непосредствено преди всяка прожекция ще се провежда среща-разговор с представители на творческия или актьорския екип на съответния филм.


Лятното кино е част от културния календар по повод 50-годишния юбилей на Банкя като град. Събитието се реализира с изключителното  съдействието на актьора и депутат Евгени Будинов. Основен партньор на инициативата е „Кинематограф“, а главен спонсор е веригата Happy.


Лятното кино в Банкя показа, че има много почитатели, които вечер, докато дишат уникалния въздух на Банкя, се наслаждават и на разтърсващи кино истории.

Коментирай
Други събития
Юни
02
121 години - Празник на Розата 2024
Празници на града Казанлък, България
Добави в календара
Абонирайте се за нашия бюлетин