Mащабeн концерт на Орлин Горанов и Акага - “Споделено“ - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Ное
30
Mащабeн концерт на Орлин Горанов и Акага - “Споделено“
ДАТА: 30 Ноември 2019 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Mащабeн концерт на Орлин Горанов и Акага - “Споделено“

В шоуто ще се включат и Трио Тринити, Destiny Quartet и други звезди


На 30 ноември в зала 1 на НДК продуцентска компания Смайлс мюзик ще представи мащабен концерт на Орлин Горанов и Акага, споделен с Трио Тринити, Destiny Quarter и много други.


Елегантният стил, финес и безкрайно топъл глас на Орлин Горанов ще се съчетае с уникалното звучене на фънк формацията Акага, които заедно ще зарадват публиката си с една смела и модерна интерпретация на най-популярните им песни, аранжирани специално за проекта от Ясен Велчев. По време на концерта ще звучат стилове като джаз, фънк, евъргрийн и поп, изпълнени на живо.


67321


На 30 ноември сцената ще побере и други забележителни артисти. Беквокалите ще бъдат изпълнени от чаровните момичета от Трио Тринити. Трите изключително талантливи млади певици са възпитанички на Националната музикална академия „П. Владигеров“ и започват кариерата си като част от фънк бандата „Сол Бемол“.


67323


В специално подготвената камерна част на концерта ще се включат Destiny Quartet. Четирите красиви и атрактивни момичета ще очароват публиката с богатия си репертоар от модерни аранжименти на класически произведения, филмови шедьоври и етно мотиви. Силните им композиции в комбинация с перфектните им изпълнения ги превръщат в конкуренция на някои от най-добрите квартети от европейската музикална сцена.


67322


„Споделено“ ще представи още гост музиканти,  това са Цветан Недялков (китара), Ясен Велчев (клавишни инструменти) и Денис Попстоев (саксофон).


В зала 1 на НДК ще видим група Акага в пълния ѝ състав – Красимир Куртев (бас, вокал), Иво Казасов (тромпет, вокал), Георги Велев (тромпет, вокал), Красимир Кирилов-Джоджо (тромбон, вокал), Димитър Митев-Дънди (барабани), Петър Главанов (китари), Калин Петров (клавишни).


Билети за концерта на Орлин Горанов и Акага на 30 ноември в зала 1 на НДК на цени от 30 до 95 лв. може да намерите в мрежата на Eventim.bg

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин