Международен фестивал „Ние – 21-ви век“ в Слънчев бряг - Слънчев бряг, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Авг
17
Международен фестивал „Ние – 21-ви век“ в Слънчев бряг
ДАТА: Oт 17 Август 2017 до 24 Август 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Международен фестивал „Ние – 21-ви век“ в Слънчев бряг

Международният арт фестивал „Ние – 21-ви век“ се открива след три дни в Слънчев бряг


Повече от 400 деца и младежи ще вземат участие в 25-тото юбилейно издание на Международния фестивал на изкуствата „Ние – 21 век“, който ще се проведе от 17 до 24 август в черноморския курорт Слънчев бряг. Деца и младежи от България, Полша, Казахстан, Грузия, Украйна, Италия и Щвейцария ще демонстрират артистичните си умения в категориите вокални солисти и вокални групи, танцови солисти и групи, мажоретни състави, театрални изкуства. Събитието е под патронажа на председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева, а организатор е Арт Център „Кърнолски“ с подкрепата на Министерството на образованието и науката. Музикален домакин на „Ние – 21 век“ са младите таланти от Вокална студия „Дъга“.


50194


Концертът за откриването на фестивала e предвиден за 19 август в Античния театър на Несебър. Гала концертът и награждаването на победителите от „Ние – 21-ви век“ ще се проведат на 22 август в „Арена Свети Влас“. Гост-изпълнители за гала-концерта ще бъдат SkilleR & Jahmmi Youth.


50192


Международният фестивал на Арт център „Кърнолски“ - „Ние - 21- ви век“, се провежда на Българското Черноморие - в курортите Албена, Кранево, Слънчев бряг от 1994 година. Началото му е поставено от талантливия български композитор и основател на Арт център „Кърнолски“ - Димитър Кърнолски.


50195


След по-малко от месец предстои друга важна международна проява, организирана от Арт Център „Кърнолски“ – международният фестивал на изкуствата „Орфей в Италия“, който ще се проведе в Лидо ди Йезоло край Венеция от 9 до 15 септември. Събитието е под патронажа на вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин