Mish Mash Fest - The Halloween edition - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
30
Mish Mash Fest - The Halloween edition
ДАТА: Oт 30 Октомври 2020 до 01 Ноември 2020 МЯСТО:
Добави в календара
Mish Mash Fest - The Halloween edition

На 31 октомври и 1 ноември в Ларгото предстоящият фестивал Mish Mash Fest – The Halloween Edition отново ще събере на едно място най-добрите независими автори и лейбъли в България.

Поводът както винаги е вълнуващ – този път любимият на мнозина Празник на Вси Светии. На него организаторите обещават възможността посетителите да се маскират, да правят бели, да се почерпят и да се забавляват заедно. Очакват и над 60 участници, които отсега се готвят да ги смаят със своите прекрасни творения, сред които и много тематични предложения, специално разработени за Хелоуин!

3 творчески работилници и ателиета ще се грижат за атмосферата на място и заниманията на големи и малки.
В работилницата на от 10 до 16 часа и в двата почивни дни посетителите ще могат да сътворят свое собствено керамично изделие, да го украсят и изрисуват по свой избор. 


72149В събота от 11 часа от Издателство „Мармот“ ще прочетат за най-малките своята книжка „Къде ми е чудовището?“, а след това ще им помогнат да си изработят своя собствена чудовищно добра маска.

От Decollage Studio ще дадат възможност на децата да нарисуват своя чудовищна тениска, а на родителите им – да нарисуват своя картина в специалното ателие „Рисуване и вино за любители“ , всеки ден от 15 часа.

Каквото и да изберете - да се почерпите или да направите беля - мястото е едно - Mish Mash Fest - The Halloween edition!

Събитието е в Културния календар на Столична община за 2020 г. и се провежда със съдействието на Музея за история на София.

Събитието ще бъде проведено в съгласие с всички мерки за безопасност на обществени събития. 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин