Моноспектакъл на Димо и PIF - „Кой Прибира Сутрин Звездите?" - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
09
Моноспектакъл на Димо и PIF - „Кой Прибира Сутрин Звездите?"
ДАТА: 09 Май 2020 ЧАС: 20:30 МЯСТО:
Добави в календара
Моноспектакъл на Димо и PIF - „Кой Прибира Сутрин Звездите?"

Каква е връзката между P.I.F. и легендарните Queen? Кой е най-ценният съвет за шоубизнеса, който една баба може да даде на своя внук? Тежи ли изборът да бъдеш музикант в България? Това са част от въпросите, на които Димо Стоянов ще отговори в онлайн спектакъла „Кой прибира сутрин звездите?“.

Под режисурата на Мария Банова и с помощта на Иван Велков (китари), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани), Димо ще преведе публиката през различните етапи от живота си. Представлението е изградено от шест монолога, в чиито теми всеки може да припознае част от себе си – за детството, самотата, славата, любовта и магията да си родител. Зад силния емоционален заряд и интелигентната самоирония в текста стоят усилията на Здрава Каменова и Димо.

Органичната спойка между всяка от личните изповеди на артиста се случва с част от най-обичаните песни на P.I.F. като „Огън“ и „Оставам тук“.

Насладете се на едно онлайн представление – концерт поднесено с такт, хумор и себепознание. И великолепна актьорска игра на Димо Стоянов.

⚡️ ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН на страницата на група P.I.F., URBO, Joker Media Rental и Shell

⚡️ ПОДКРЕПЕТЕ всички замесени в организирането на този концерт с виртуален билет от платформата на URBO, който можете да заплатите и чрез своите ClubSmart точки от Shell или можете да помогнете и чрез SMS на 1974 с текст 'LIVE' на цена 4,00лв. без ДДС.


____________________________________________________

#ЖивотВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен.

Благодарение на партньорството ни с Shell можеш да подкрепиш любимите си изпълнители и със събраните ClubSmart точки от програмата за лоялност на Shell. Виж как на https://www.shell.bg/motorists/offers-and-competitions/urbo.html

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин