Mood for Food Street Fest – истинско кулинарно приключение - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Сеп
14
Mood for Food Street Fest – истинско кулинарно приключение
ДАТА: Oт 14 Септември 2018 до 16 Септември 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Mood for Food Street Fest – истинско кулинарно приключение

Oт 14-ти до 16-ти септември на Mood for Food Street Fest в Пловдив ще имаш възможността да се насладиш на един истински кулинарен празник. И не само! Освен изобилието от вкуснотии ще можеш да се насладиш на редица уъркшопи, дегустации, концерти, че даже и ескейп руум.

Там те очаква и кът за кулинарна фотография – идеално за инстаграм профила ти. След това се запознаваш с експерти по здравословно хранене, от които получаваш безценни съвети за по-здравословен начин на живот. Какво друго има? Мандали от прежда, съвети за овкусяване, че дори и детски кът за най-малките. Тук ароматни подправки, там изкушаващи сладкарски произведения, а по средата – известен шеф-готвач, който те запознава със своите готварски хитринки.

Освен че ще имаш възможността да хапнеш невероятно вкусна и разнообразна храна, ще можеш също така да получиш няколко полезни съвети от истински кулинарен корифей, за да бъдат ястията ти още по-феноменални. Вземи си лист и химикал, защото тези съвети не са за пропускане.

Това е първият по рода си кулинарен фестивал, който предлага храна за всички сетива. Mood for food Street Fest ще ти подари едно незабравимо тридневно преживяване, посипано с щипка полезни съвети и гарнирано с хубава музика.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019 г.


Peika.bg е партньор на събититието!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин