Музеят за история на София организира Коледно ателие - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
12
Музеят за история на София организира Коледно ателие
ДАТА: Oт 12 Декември 2014 до 14 Декември 2014 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Музеят за история на София организира Коледно ателие

Музеят за история на София организира Коледно ателие. То ще е отворено в периода 12-14 декември 2014 г. от 11 до 15 ч. Заниманията ще се провеждат в новата сграда на Музея на пл. Бански 1 (зданието на бившата Централна минерална баня).


По време на Коледното ателие всички участници ще имат възможността да се включат в два различни модула:


- изработка на коледни картички;
- направа на коледни играчки;


За възможно най-голямо удобство в Коледното ателие на Музея за история на София участниците по желание ще избират измежду няколко модела. Материалите за изработката на всеки от тях са оформени в специални пакетчета, които ще са с цена от по 1 и 2 лв.


При работа децата ще разполагат и с безплатни допълнителни материали, за да развихрят въображението си и да изработят картичка и играчка по свой вкус, която да занесат вкъщи за домашната елха. Заниманията ще протекат в трите обявени дни – 12, 13 и 14 декември 2014 г. Всички деца, които проявяват интерес, са добре дошли да започнат коледните празници с нас. Придружаващите ги родители също могат да очакват приятни изненади по време на ателието.


ВНИМАНИЕ: За участие на групи е необходимо предварително записване! Информацията за предварителните записвания е налична на уебсайта на Музея за история на София тук или на тел. 02 983 52 35

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин