НОЩ В МУЗЕЙКО: “Парти на животните” - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
26
НОЩ В МУЗЕЙКО: “Парти на животните”
ДАТА: 26 Януари 2019 МЯСТО:
Добави в календара
НОЩ В МУЗЕЙКО: “Парти на животните”

НОЩУВАЛ ЛИ СИ В ДЕТСКИ МУЗЕЙ? ПАРТИ С ПРЕСПИВАНЕ В МУЗЕЙКО ОТКРИВА НОВАТА 2019-а


На 26 януари Музейко ни кани да се преобразим в любимото ни животно! Докато гората спи, късните часове в Музейко ще оживеят с лъчезарни усмивки и добро настроение. НОЩ В МУЗЕЙКО: “Парти на животните” предизвиква децата между 7 до 13 години да грабнат костюм на любимото си животно, а техните родители – спален чувал, и да се впуснат в необикновено приключение!


На 26 януари Музейко организира трета нощ с преспиване, която ще отбележи и настъпването на Новата година. Темата на специалната вечер този път е “Парти на животните”. Гостите на Детския научен център ще могат да пренощуват в него с костюми на любими животни. Всеки, който развихри въображението си и дойде преобразен като горски любимец, див звяр или пухкаво зайче ще получи специален подарък - изненада!


На 26 януари Музейко очаква всички деца между 7 до 13 години и техните придружители с разнообразни тематични изненади. Докато животните в гората спят зимен сън, малките природолюбители ще създадат свое царство с игри, изследователска обиколка и танци. Предрешените приключенци ще получат специален подарък и тематично кексче с любими животни, а превърналият се в традиция тур с фенерчета ще оживи нощен Музейко.


60725


НОЩ В МУЗЕЙКО предлага възможност на деца и родители да прекарат вълнуваща вечер на необичайно място, впускайки се всеки път в нови и различни забавления. Детският научен център осигурява пътуване във времето, връзка с природата и необятния свят на науката – всичко това превръща тематичните вечери в уникално събитие със своя тема и атмосфера, споделя екипът на Музейко.


60726


Повече информация можете да откриете тук: www.muzeiko.bg/ .

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин