На горния рафт - Базар за бижута и аксесоари - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Окт
07
На горния рафт - Базар за бижута и аксесоари
ДАТА: Oт 07 Октомври 2017 до 08 Октомври 2017 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
На горния рафт - Базар за бижута и аксесоари

Задава се второто издание на първия по рода си специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари - "На горния рафт". Той ще се проведе на  7 и 8 октомври 2017 г. в  Дом на архитекта в София.

Там ще можете да разгледате богата селекция от различни стилове бижута. За да задоволят неизчерпаемия глад за атрактивни накити, организаторите от Marabu.bg са подбрали автори, работещи с разнообразни материали - сребърна тел, метал, плетене с мъниста, смола, глина, рециклирани материали, сутаж, дърво, стъкло. Всеки един от тях е неповторим, интересен и разпознаваем със свой собствен характер.


Идеята "На горния рафт"


Ако сте пропуснали базара миналата година в Червената къща, може би не сте усетили напълно магията и атмосферата, която носи На горния рафт. В гардероба, тоалетката, скрина, на стената пазим нашите най-мили спомени, специални украшения и награди, хубава литература и разбира се – кутията с най-любимите бижута и аксесоари. В преносния смисъл, горният рафт крие полезни знания, незаменими умения, гъделичкащо любопитство към непознатото, пълноценно и окриляващо вдъхновение. Вещите, които поставяме там, разказват за сбъднати мечти, осъществени цели, специални моменти, показват кое ни прави различни от другите.


Какво ще откриете На горния рафт?


Тази година залата в Дом на архитекта предоставя повече пространство и организаторите започват „издирване“ на различни, нови, разпознаваеми, интересни, сръчни, работещи с качествени материали и открили своя стил автори на ръчно изработени бижута и аксесоари!


Датите са 7 и 8 октомври, а мястото – Централен дом на архитекта на ул. Кракра №11. Къщата е паметник на културата и притежава вдъхновяваща аристократична атмосфера.


Следете събитието във фейсбук!


Ще бъде интересно, различно и наситено с приятни емоции преживяване! 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин