Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
01
Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021
ДАТА: Oт 01 Март 2021 до 30 Март 2021 МЯСТО:
Добави в календара
Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021

Да преживеем заедно поредния празник на музиката с Националния Конкурс “Път Към Славата” 2021: събитието, което създава спомени и надежди!


Записванията за деветото издание на Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 вече започнаха!


За девета поредна година конкурсът, организиран от АРТ Център “Кърнолски” под патронажа на г-жа Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката и съфинансиране от НФК, ще събере талантливи деца и младежи от цялата страна.


На осмото издание на “Път Към Славата” през февруари 2020 година, конкурсът събра над 1800 вокалисти, танцьори, инструменталисти и фолклористи от над 45 населени места в България.


Тази година конкурсът ще се проведе през месец март 2021г. в Дом на Културата “Средец”, Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” и Руския културно-информационен център.


Освен стипендии от МОН за вокалистите от IV възрастова групи, много награди очакват участниците в Национален Конкурс “Път Към Славата” - освен Гран При и 1-во, 2-ро и 3-то място, за участниците сме подготвили Покани за участие в международни конкурси в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Македония, Сърбия, Щвейцария и други държави; награда на журито; награда на СБУ; награда на КНСБ; Запис и мастеринг в Студио "Karnolsky Project Studio" и още много!


Пълните условия на IX Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 може да намерите тук или тук.

Коментирай
Други събития
Абонирайте се за нашия бюлетин