Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
01
Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021
ДАТА: Oт 01 Март 2021 до 30 Март 2021 МЯСТО:
Добави в календара
Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021

Да преживеем заедно поредния празник на музиката с Националния Конкурс “Път Към Славата” 2021: събитието, което създава спомени и надежди!


Записванията за деветото издание на Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 вече започнаха!


За девета поредна година конкурсът, организиран от АРТ Център “Кърнолски” под патронажа на г-жа Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители и с партньорството на Министерство на образованието и науката и съфинансиране от НФК, ще събере талантливи деца и младежи от цялата страна.


На осмото издание на “Път Към Славата” през февруари 2020 година, конкурсът събра над 1800 вокалисти, танцьори, инструменталисти и фолклористи от над 45 населени места в България.


Тази година конкурсът ще се проведе през месец март 2021г. в Дом на Културата “Средец”, Национално Музикално Училище “Любомир Пипков” и Руския културно-информационен център.


Освен стипендии от МОН за вокалистите от IV възрастова групи, много награди очакват участниците в Национален Конкурс “Път Към Славата” - освен Гран При и 1-во, 2-ро и 3-то място, за участниците сме подготвили Покани за участие в международни конкурси в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Македония, Сърбия, Щвейцария и други държави; награда на журито; награда на СБУ; награда на КНСБ; Запис и мастеринг в Студио "Karnolsky Project Studio" и още много!


Пълните условия на IX Национален Конкурс “Път Към Славата” 2021 може да намерите тук или тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин