Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета" - Козлодуй, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
27
Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета"
ДАТА: Oт 27 Май 2017 до 02 Юни 2017 МЯСТО:
Добави в календара
Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета"

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В 71-ИЯ НАЦИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПОХОД „ПО ПЪТЯ НА БОТЕВАТА ЧЕТА“


Във връзка с 141 години от героичния подвиг на Христо Ботев и неговата чета за Освобождението на България, Областна администрация – Враца организира 71-вия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета „Козлодуй-Околчица”.


Походът е под патронажа на Президента на Република България г-н Румен Радев и ще се проведе в периода 27 май – 2 юни 2017 г. в партньорство с Български туристически съюз, Министерството на образованието и науката, Регионалните управления по образованието, Министерството на туризма и др., със съдействието на общините, през чиито територии преминава.


Право на участие в похода имат всички групи ученици, туристически дружества от страната, клубовете и секциите по туризъм с неограничен брой туристи. По маршрута могат да се включват индивидуални участници и самостоятелни групи, които не принадлежат към определена организация.


Всички желаещи следва да изпратят в срок до 9 май 2017 г. попълнена заявка за участие на адрес: гр. Враца 3000, бул. „Демокрация“ № 1, Областна администрация – Враца, или сканиран и надлежно заверен вариант на приложенията на електронна поща: obl-vr@oavratsa.egov.bg.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин