Най-великото шоу за илюзионисти The Illusionists:DIRECT FROM BROADWAY - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
17
Най-великото шоу за илюзионисти The Illusionists:DIRECT FROM BROADWAY
ДАТА: Oт 17 Януари 2019 до 21 Януари 2019 МЯСТО:
Добави в календара
Най-великото шоу за илюзионисти The Illusionists:DIRECT FROM BROADWAY

Илюзионистите е най-продаваното шоу в България.
Пускат последното представление в продажба от днес!


ШоутоТhe Illusionists, което разбива всички бокс офиси по света, ще стартира европейското си турне от София. Между 17 и 20 януари, българската публика ще има възможността да види осем от най-великите илюзионисти в света на една сцена. Поради големия интерес от страна на публиката, майсторите на магиите и фокусите ще представят още едно, допълнително шоу на 19 януари от 12:00 часа. Изумителните седем спектакъла ще бъдат в зала 1 на НДК, а последни билети може да намерите в билетен център НДК и мрежата на Eventim.bg.


Илюзионистите вече започнаха репетициите си в София, а екипът от 50 души работи усилено до крайната цел – да създаде едно шоу, което трудно може да бъде забравено. Сцената на зала 1 на НДК ще се превърне в арена на илюзиите с всевъзможни изчезвания, преобразявания, левитация и четене на мисли. Всичко това ще бъде представяно на зрителите с коментар и превод на живо от едно от най-популярните лица в родния ефир – водещия на прогнозата за времето в bTV, Емил Чолаков.


60889


На сцената един след друг ще бъдат представени Мастърът (Luis De Matos), Измамникът (James More), Незабравимият (Enzo), Измъкващият се (Andrew Basso), Манипулаторът (Yu Ho-Jin), Изобретателят (Kevin James) и Трансформиращите се (SOS & Victoria).


Билети за спектакъла The Illusionists, който ще гостува в зала 1 на НДК от 17 до 20 януари, може да закупите от мрежата на Eventim.bg


60890


Повече информация за шоуто може да намерите ТУК.


***


Седем от най-великите илюзионисти в света идват в София

Магичното шоу Тhe Illusionists ще завладее зала 1 на НДК между 17 и 20 януари


Само няколко седмици делят българската публика от първата ѝ среща с изумителното шоу, събрало на едно място най-великите илюзионисти от всички краища на света. Уникалната продукция държи рекорда за най-продаван спектакъл от Бродуей в редица градове, а билетите за четирите представления у нас намаляват все по-бързо. Седем автентични и разнородни по стил артистични подхода се срещат на сцената на THE ILLUSIONISTS и преобръщат представите за реалност в това спиращо дъха забавление. Магичното шоу, гостувало в над 200 града в 25 държави, ще завладее зала 1 на НДК от 17 до 20 януари 2019.


До момента над 10 милиона зрители са се насладили на вълнуващите трикове на най-големите професионалисти в бранша. Всевъзможни мистични илюзии, левитация, четене на мисли, изчезване, опасни бягства и преобразявания са само част от програмата на Luis de Matos (Мастърът), James More (Измамникът), Enzo (Незабравимият), Andrew Basso (Измъкващият се), Yu Ho-Jin (Манипулаторът), Kevin James (Изобретателят) и Sos & Victoria (Трансформиращите се). Освен в България шоуто ще смае публиката в Австралия, Италия, Австрия, Норвегия, Литва, Финландия, Германия, Полша, Дания и още редица държави.


60237


Мастърът, Luis de Matos, е един от най-значимите илюзионисти в последните десетилетия, с дълга и разнообразна кариера зад гърба си. Още през 1990, когато е на 20, гостува в различни предавания, а само две години по-късно вече има собствено шоу по националната телевизия. Сред по-интересните факти около него се нареждат моментът, в който познава числата от тотото седмица преди тегленето, както и страхотното шоу, което прави за откриването на стадиона в Порто през 2003 година. Носител е на безброй награди, получава холивудския приз „Маг на годината“ още през 1999. Луис държи световния рекорд на Гинес – кара 52 001 копринени шалчета да изчезнат едновременно.


60236


James More, Измамникът, е изключително атрактивен, прави впечатление преди пет години след едно свое участие в телевизионен формат и оттогава е истинска сензация с рекордните 100 милиона гледания в YouTube. Когато не е на турне, се изявява в Лондон, Холивуд, Лос Анджелис и Сидни. Колегата му Enzo, Незабравимият, пък е първият, докарал хеликоптер на сцената на телевизионно шоу. Едва на 26 талантливият французин покорява митичното Casino de Paris с шоуто си Отвъд илюзиите“. Италианецът Andrew Basso, Измъкващият се, е следващият в програмата на мащабния спектакъл и първият, който изпълнява номера с кабината на Худини с пълен изглед към случващото се. Това е негов особен почерк и нещо, за което медиите по целия свят не спират да говорят. Наричан „рок звездата на магията“ и „наследника на Худини“, Басо e от илюзионистите, които отвеждат публиката на изключително емоционално пътуване със своите вдигащи адреналина и нажежаващи въздуха номера.


60238


От Северна Корея в шоуто се включва Yu Ho-Jin, Манипулаторът, отличаващ се с изключителен артистизъм и елегантност. Едва на 19-годишна възраст той прави невероятен пробив, като печели първа награда на Stage Magic и Grand Prix на световната федерация (FISM). Той е едно от имената, спрягани като „бъдещето на магията“. Не по-маловажни по атрактивност и професионализъм са и Kevin James, Изобретателят, както и Sos & Victoria, Трансформиращите се. Кевин внедрява специфична доза хумор в своите номера, което му осигурява наградата за креативност от Академията за магични изкуства в Холивуд, а сред любопитните му изяви са тези пред принца на Монако, султана на Дубай и президента Обама в Белия дом. Sos & Victoria от своя страна са уникални с четирикратния си рекорд за Гинес – в състояние са да сменят 16 костюма за 120 секунди. Всичко, което им е необходимо, е едно завъртане на китките, а обединяващото звено между всички илюзионисти е, че дават най-доброто от себе си.


60239


THE ILLUSIONISTS: DIRECT FROM BROADWAY е шоу, създадено така, че да не бъде забравено. Подходящо е за всякакви възрасти.


Билети за мащабния спектакъл, който ще гостува в зала 1 на НДК от 17 до 20 януари са достъпни в мрежата на Eventim.bg


Повече информация за шоуто може да намерите ТУК.


***


НАЙ-ВЕЛИКОТО ШОУ ЗА ИЛЮЗИОНИСТИ ИДВА И В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2019
The Illusionists:

DIRECT FROM BROADWAY
ОБЯВИ ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА!


Продуцентите на The Illusionists: DIRECT FROM BROADWAY анонсираха най-новото си европейско турне, след завръщането си от изключително успешните си прояви в Ню-Йорк, Лондон и Азия. С приключването на сезон 2017-2018, The Illusionists вече държат рекорда за най-продавано шоу в рамките на една седмица - залите the Marquis и Neil Simon Theatres (Бродуей), the Shaftesbury Theatre (Западен Лондон), the Sydney Opera House (Сидни), the Arts Centre Melbourne (Мелбърн) и the Auditorio Nacional (Мексико сити) бяха разпродадени за дни.


След разбиването на бокс офисите по света, най-големият спектакъл в историята на Бродуей е готов да завладее и София в началото на 2019 год. Най-великите илюзионисти очакваме от 17.01 до 20.01 в Зала 1 на НДК.


Удивителното шоу представя най-добрите илюзионисти в света - Luis De Matos (Мастърът / The Master Magician), James More (Измамникът / The Deceptionist), Enzo (Незабравимият / The Unforgettable), Andrew Basso (Измъкващият се / The Escapologist), Yu Ho-Jin (Манипулаторът / The Manipulator), Kevin James (Изобретателят / The Inventor) и Sos & Victoria (Трансформиращите се / The Transformationists).


До момента, милиони хора по света са видели изпълненията им, в продукцията, която представя невероятните им таланти, заедно на сцената. Зрители от цял свят станаха свидетели на изумителни трикове и илюзии, левитация, четене на мисли и изчезване, а смаяните бяха от всички възрастови групи.


Билети за Илюзионистите: Директно от Бродуей може да закупите от СРЯДА (22.08.18 10:00 часа) в мрежата на Ивентим БГ: бензиностанции OMV, билетен център НДКили онлайн на Eventim.bg


www.theillusionistslive.eu


Последвайте The Illusionists въвFacebook


https://www.facebook.com/theillusioniststour/ 


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин