Open Academy - безплатно обучение по програмиране - България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
11
Open Academy - безплатно обучение по програмиране
ДАТА: Oт 11 Януари 2018 до 26 Януари 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Open Academy - безплатно обучение по програмиране

Безплатната инициатива Open Academy с ново издание


Open Academy е безплатна инициатива, която предлага обучение по програмиране на амбициозни хора от цялата страна, които искат да се  реализират като ИТ специалисти.


Инициативата ще се проведе за трети път. През изминалите си издания Open Academy събра над 950 кандидати от всички краища на България и света. Популярността, която придоби, впечатли и десетки хора в чужбина, които се включиха дистанционно чрез онлайн формата за провеждане на занятия.


Поради огромния интерес, който предизвиква и възможностите, които предлага, организираме през 2018 г. нейното трето издание. Статистиката сочи, че за броени дни след обявяване на старта за записване за Open Academy, най-активни са градовете София, Варна и Пловдив, както и десетки от по-малките градове и села.


Open Academy е правилното решение за всички мотивирани и амбициозни хора с интерес и желание за професионално развитие в ИТ сферата. По време на обучението курсистите ще получат добра теоретична и практическа подготовка от най-добрите в сферата на технологиите. Ще имат възможността да се срещнат и черпят умения от изявени имена с дългогодишен опит и професионални успехи.


Безплатната академия е подходяща за абсолютно начинаещи, хора от всички възрасти и градове в България, които искат да се занимават с програмиране.


Всеки курсист ще има възможността да избере да се обучава в някое от следните направления:


- Java/Android Application Development & Programming
- C#/ASP.NET Application Development & Programming
- QA Software Testing Specialist
- Support Engineer


Всички желаещи да станат част от Open Academy, могат да изпратят кандидатурите си до  26.01.2018, като попълнят регистрационната форма тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин