PULDIN ETNO FEST Пловдив - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
05
PULDIN ETNO FEST Пловдив
ДАТА: Oт 05 Юли 2019 до 06 Юли 2019 МЯСТО:
Добави в календара
PULDIN ETNO FEST Пловдив

Най-шареният и пъстър двудневен летен фестивал Puldin Etno Fest ще се проведе в Пловдивския Античен театър на 5 и 6 юли.


Puldin Etno Festе цветен и различен празник на етно културата, където хора от различни националности ще представят своето изкуство и традиции. Фестивалът е част от официалната програма на Европейска столица на културата - Пловдив 2019 и ще забавлява гостите на града с разнообразна програма.


Програмата през двете фестивални вечери ще включва концерти на ETHNO WORLD MUSIC, представена от български и чужди изпълнители.


64452


На 5 юли на сцената ще излязат Деси Добрева и Нено, Monistra от Македония, GloBalKan и Martha Mavroidi от Гърция, Gipsydelica от UK и България и Жарава. Във втората вечер пък посетителите на фестивала ще се насладят на музиката на Нина Николина, Оратница, Тъпани и Гайди, Чубрица, Френски Джипси Суинг (Para Hot JazzиHot Club De Plovdiv).


64453


Освен музика, във фестивала ще присъстват и танците, ритуалите, кукерите, традиционните национални кухни, подправки, билки и аромати. Арт базарът ще е отворен за всички желаещи да се докоснат до етно културата и да си тръгнат с част от нея.


64451


Puldin Etno Festще има отворен характер, което ще позволи на всички желаещи жители и гости на Пловдив да съпреживеят емоцията му и да се насладят на невероятната културна програма.


64455


На цената на един билет публиката ще се наслади на десет концерта на водещи групи, които ще заливат зрителите с етно музикална емоция в продължение на два дни.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин