Първи голям концерт на Low Deep T в България - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
26
Първи голям концерт на Low Deep T в България
ДАТА: 26 Май 2017 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Първи голям концерт на Low Deep T в България

Топ изпълнителят на хита Casablanca Low Deep T пристига за първия си голям концерт в България


На 26-ти май, световноизвестният певец и продуцент Low Deep T, пристига за първия си голям концерт в България. В зала 1 на НДК, съвременният крал на афро-соул музиката ще представи последния си трети студиен албум "Saved By The Music", който излезе на музикалния пазар през месец март и най-новия хит от него " When I Get Down" („I Don't Stress").


Известен като „нежния гигант на хаус музиката“, Low Deep T е и добре познат на меломаните с чувствените си соул изпълненияи дълбоките и въздействащи вокали, които умело комбинира с африкански бийтове. Кадифеният му глас е и един от най-завладяващите елементи на супер хита "Casablanca", както и парчета като "Big love", "Got 2 Find Love" и много други.


След трите клубни посещения у нас, Low Deep T се завръща, този път на голяма сцена, за да представи пред българските си фенове един по-различен музикален афро-соулфул проект - комбинация от динамични денс изпълнения, лайв ди-джей съпорт и звезден подбор от български музиканти. За специалната селекция на родните артисти, които ще се качат с него на сцената в Зала 1, НДК, британецът ще пристигне месец по-рано.


Неслучайно новата шоу концепция на английския изпълнител е насочена не към клубната сцена, на която всички са свикнали да го виждат, а към изпълнения на живо с лайв бенд. След безбройните разпродадени клубни участия по цял свят, това е най-естественият ход в развитието и надграждането в концертната програма на талант от този ранг. Екзотичният изпълнител с кадифен глас обещава вечер, изпълнена с много емоции и дълбочина.


Билетите за първия голям концерт, на една от най-актуалните звезди на съвременната музикална сцена, са на цени от 20лв. до 80 лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси.

***


Концертът на Low Deep T се мести в SOFIA LIVE CLUB


Концертът на британския изпълнител Low Deep T на 26-ти май се мести в Sofia Live Club. След посещението на изпълнителя в София през април и многобройните му срещи с фенове, които изказаха силните си предпочитания да преживеят концерта му в клубна обстановка, Low Deep T реши да изпълни желанието им и да промени мястото на събитието.


Новата локация предлага на почитателите му възможността да чуят хитовете "Casablanca", "Big love", "Got 2 Find Love" и песните от последния албум в по-интимна атмосфера с брилянтен звук и много танци.


Заедно с популярния изпълнител на сцената на Sofia Live Club ще се качат българските музиканти Веси Бонева, Светлин Къслев, Калин Вельов, Валентина Александрова, Тони Рикев и Sofia Gospel Choir.


Началото на концерта ще е в 19ч., а вратите ще бъдат отворени час по-рано.


Закупените до момента билети за зала 1 на НДК от ценова категория 20, 30 и 40 лв. ще важат без презаверка. Закупените билети от ценова категория 50, 60 и 80 лв. могат да бъдат заменени на мястото, откъдето са закупени. Разликата в сумата ще бъде възстановена в брой при замяната. В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim, замяната може да стане в централния им офис - София, ул. 6-ти септември 58.


Всеки който искат пък да върне билета си, може да го направи до 19-ти май на мястото, откъдето е закупен, а платените онлайн билети в сайта на компанията, могат да бъдат върнати в централния им офис.


Билетите за концерта в Sofia Live Club на цена от 40лв. могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM - The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.


Цената на място ще е 45 лева.


***


Low Deep T пусна най-новата си песен „София“


Най-новата песен на британския изпълнител Low Deep T е посветена на столицата на България и дава заявка да стане поредния летен хит на певеца. Дълбокият и кадифен глас на TJ, както го наричат приятелите му, се преплита успешно с динамичните електронни звуци, саксофона на французойката Laura Maspimby и женските беквокали на Веси Бонева. Песента със заглавие „София“ вече звучи в родния радио ефир и в онлайн платформите за музика.


Напомняме, че първия голям концерт на Low Deep T е на 26-ти май в Sofia Live Club. Българските фенове ще са първите, които ще имат възможността да чуят на живо най-новото парче в интимна атмосфера с качествен звук. Разбира се вечерта няма как да мине и без емблематичните "Casablanca", "Big love" и "Got 2 Find Love".


Билетите за концерта в Sofia Live Club с начало 19ч. на цена от 40лв. могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, OMV, щанд EVENTIM - The Mall, Билетен център НДК, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.


Цената на място ще е 45 лева.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин