Първият SOLAR за годината - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
31
Първият SOLAR за годината
ДАТА: Oт 31 Януари 2020 до 01 Февруари 2020 ЧАС: 22:00 МЯСТО:
Добави в календара
Първият SOLAR за годината

Първият SOLAR за годината ще е с големите имена на техно музиката, MarcoCarolaи PacoOsuna


Специалното събитие на YALTA CLUB ще е на нестандартна локация – в централното фоайе на НДК


След незабравимото изживяване на последното издание на фестивала с участието на редица имена от световната сцена, YALTACLUB подарява на феновете ново издание на фестивала.


На 31 януари в НДК ще посрещнем големите имена в техно музиката – MarcoCarola, PacoOsunaи LiuboUrsiny. Събитието, което ще се проведе в централното фоайе на НДК, е с ограничен капацитет, а билетите се изчерпват бързо.


За последно видяхме MarcoCarolaпо време на INTERSolar 2018. Малко след началото на 2020 световният посланик на техно музиката се завръща в София за дълъг, енергичен сет в типично негов стил. Всеизвестно е, че Carolaе основен инструмент за развитието на електронната сцена в началото на 90-те години. След повече от 20 години опит, той е един от най-търсените диджеи в света, уважаван продуцент и собственик на няколко лейбъла. Междувременно издава и за други легендарни лейбъли, като Minusи PrimateRecordings. В допълнение към петте му албума, включително и последният PlayItLoud, MarcoCarolaeотговорен и за многобройни компилации през годините.


68630


Още една легенда ще се присъедини към MarcoCarolaза да направи последната нощ на януари специална. PacoOsunaе един от любимците на българските фенове и неговото завръщане винаги е удоволствие за тях. Креативност, кураж и непрестанно търсене на нови форми за изразяване са само някои от качествата му, когато става дума за създаване на музика. С дълбоко усещане за естетика на звука PacoOsuna се е изявявал в редица престижни клубове, партита и фестивали. От Fabricв Лондон, преминавайки през Watergateв Berlinили Amnesiaв Ибиса, стигайки до фестивали като Sónar и Awakenings. Osunaе и резидент на световните партита ENTER (RichieHawtin), както и амбасадор на миксера PLAYdifferentlyMODEL 1 – позиция заета от още няколко топ артисти като Dubfireи NicoleMoudaber.


68629


От 2015 година насам PacoOsunaе част от MusicOn, присъединявайки се към MarcoCarolaкато резидент в Amnesia (Ибиса) и Storyclub(Маями), както и по време на емблематичните партита по време на фестивала BPMMexico. В същия състав ще ги видим и на сцената на SOLARна 31 януари в НДК.


Билети за SOLARс Marco Carola и Paco Osunaможе да закупите от билетен център НДК, EpayGo.bgи Eventim.bg на цени от 40 лева (стандартен) и 80 лева (ВИП).


Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на официалния сайт.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин