Почистване на Ловешкия зоопарк - Ловеч, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
04
Почистване на Ловешкия зоопарк
ДАТА: 04 Юни 2016 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Почистване на Ловешкия зоопарк

Почистване на Ловешкия Зоопарк (част 2)


"Живеем във времена, в които като че ли рядко се случва хората да се сплотят около добра кауза и да я изпълнят задружно."

Така започваше текста на събитието по почистване на Ловешкия Зоопарк от април миналата година. Тогава се събрахме голяма група ентусиасти от няколко града в България и опровергахме горното твърдение. Заедно с екипа на парка, начело с управителя му Ивайло Станков, направихме нещо приятелско, смислено и конструктивно и за един ден видимо променихме облика на Ловешкия Зоопарк към по-добър. Получи се страхотно.

Е, дойде време да продължим започнатото! Територията на парка е много голяма, в гориста местност, затова остана и доста работа - почистване на зелени площи, рязане на храсти и клони, пренасянето им до камиони за извозване, боядисване на огради и пейки. Също така миналата година имаше сериозен проблем за екипа на парка при почистването на клетките на хищниците заради нуждата от смяна на заключващите механизми на отделните секции на клетките. Ще проследим развитието и по този въпрос, за да помогнем да бъде разрешен максимално бързо и обитателите на тези клетки да живеят в нормални условия.

Дружина, хайде да се съберем на 4-ти юни, събота, в 10:00 ч. на входа на зоопарка и заедно да продължим почистването и боядисването на частите, останали от миналата година!

Инфото накратко:

Кога?
4-ти юни, 2016 г., събота в 10:00 ч.

Къде?
На входа на Зоопарка в Ловеч.

Защо?
1) За да почистим и пребоядисаме частите на парка, останали недовършени от миналата година.
2) Да видим докъде е стигнало реконструирането на клетките на хищниците, които имаха проблеми със заключващите механизми и не можеше да бъдат почиствани, и да помогнем този проблем да се разреши.


Кой?
Всеки ентусиаст, който обича животните и има желание да подари ден от лятото си за една добра кауза.

Какво да си носим?
Добро настроение. За останалото (ръкавици, инструменти, храна) предстои допълнителна информация.


Следете събитието във Facebook тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин