Празнична програма на клуб “Терминал 1” през декември! - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Дек
08
Празнична програма на клуб “Терминал 1” през декември!
ДАТА: Oт 08 Декември 2018 до 31 Декември 2018 МЯСТО:
Добави в календара
Празнична програма на клуб “Терминал 1” през декември!

Столичният клуб “Терминал 1” с празнична програма през декември!

Месецът стартира с
Белослава, Рут и Миленита, а Новата година - с P.I.F., Rewind, Жлъч и Гена!


Един от най-активните и любими клубове за жива музика в София – клуб “Терминал 1” е готов с мега-яка празнична програма през декември. Най-купонджийският месец от годината ще стартира в компанията на три прекрасни дами - Белослава, Рут Колева и Миленита. На 1-ви декември, трите заедно ще са идеална комбинация за събота вечер - с най-добрите си парчета и чаровно присъствие.


На 6-ти декември е поредният напълно разпродаден концерт на РУШИ в “Терминал 1”.


На 8-ми декември студентите са добре дошли в центъра на София, на ул. “Ангел Кънчев” 1, където ги очаква музика за всеки вкус и най-вече - за хора с вкус. Купонът ще приключи в ранните часове на 9-ти, а входът е само 5 лв.


59973


На 12-ти декември за първи път в клуба ще гостува групата “Mind Trips” с вокалите на прекрасната Алекс Раева. Тя ще получи сериозна мъжка подкрепа в лицето на музикантите - Александър Георгиев (китара), Александра Раева (вокали), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани), Ясмин Исинов (клавир). Заедно ще представят парчета от албума “MY”, който излезе в края на октомври.


На 19-ти и 20-ти декември са последните Old School HIP HOP и RETRO PARTY за 2018-та.


59974 59975


В навечерието на Коледните празници идва ред на любимото на феновете и редовните посетители на клуба супер забавно парти - 90’s Kids”. На 21-ви декември (петък) независимо от възрастта, на която сте или се чувствате - няма как да останете безразлични към музиката и атмосферата в “Терминал 1”. В “90’s Kids” (вече всеки месец) звучат едни от най-великите и обичани банди от тогава - Nirvana, Westbam, Beastie Boys, Faith No More, Republica, Тhe Offspring, Garbage, No Doubt, Fatboy Slim, Underworld, Blur, Rage Against The Machine, Pearl Jam, Alice In Chains и още. Ще забележите и доста ведри физиономии на място.


59972


Съботата преди Коледа (22-ри декември) е запазена за феновете на “ДРЪМ и БАСС ЛАВИНА” - с участието на Bryan Gee (UK), HEIST (UK), Mc Darrison (UK) и още Panega/DTK/Kenobi/ Bassmafia (Emil Prize&Mc Hema), Goldrum& Paramether.


На връх Коледа се очаква да е празнично и всеки, който усеща порив да стане от трапезата и да се забавлява с готини хора – може дa заповяда в “Терминал 1”.


На 27-ми - Стефанов ден, следва HIP HOP LIVE&DJ SET и с гост Wosh MC.


На 29-ти декември е специалният празничен концерт на група Остава, който също е традиционен през последните години и определено не е за изпускане!


На 31-ти декември ще изпратим старата и ще посрещнем Новата година с любими банди - P.I.F., Rewind, Жлъч, Гена, FeeL и Dolittle на най-високи обороти!


59976


И преди да е стартирал “Празничният декември в ТЕРМИНАЛ 1”, в края на ноември (на 29-ти, четвъртък) ще видим на сцената му първият по рода си SPICE GIRLS LIVE TRIBUTE. В шоуто ще разпознаем пет много симпатични дами, а именно: Ruth Koleva (Geri Halliwell), Plamena Girginova (Mel C), TORIA (Emma Bunton), Yagoda Treneva (Mel B), Litza Kolova (Victoria Beckham), а с всички тях се очертава да е доста забавно.


Споделете празниците НА ЖИВО в клуб “Терминал 1” през декември!


БИЛЕТИ за събитията ТУК.


Следете събитията и във фейсбук ТУК.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин