Представяне - АТОМ Хореографски Серии#3 - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
24
Представяне - АТОМ Хореографски Серии#3
ДАТА: 24 Април 2019 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Представяне - АТОМ Хореографски Серии#3

ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА АТОМ ХОРЕОГРАФСКИ СЕРИИ СРЕЩА ТАНЦОВИ ЕКИПИ ОТ САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ИЗРАЕЛ И БЪЛГАРИЯ


Като част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата, на 24 април екипът на АТОМ ще представи новите колективи и мотивите задвижващи динамиката в съвместния проект


АТОМ Хореографски Серии е среща на млади танцьори и хореографи, които си сътрудничат, експериментират, обменят и реализират идеи по време на 10-дневен интензивен тренинг, завършващ с танцов спектакъл в София. „В желанието си да съберем професионалисти в танца от различни краища на света, поканихме в третото издание танцьори, хореографи и продуценти от САЩ, Израел, Великобритания и България.“ – споделя Арт директорът на сдружението Стефания Георгиева.


Проектът ще се реализира в началото на септември, а на 24 април от 18:00 часа в Склада, ул. Екзарх Йосиф 16, гр. Пловдив, ще бъде представена концепцията, дейностите и възможностите за участие. Освен това в онлайн видео разговор ще се включи Michèle Steinwald като един от международните гости, който ще пристигне в България със свой танцов екип от САЩ.


“Чрез тези лични връзки артист с артист можем да изградим мостове между нашите творчески общности и да се учим един от друг по много истински и естествен начин - да споделяме процеси и храна всеки ден по време на този обмен е невероятно. Много се радвам, че мога да организирам артистичен екип за ATOM Хореографски Серии # 3 и да приложа нови подходи за намиране на общите ни интереси като танцуваме заедно.", с тези думи Steinwald отправя своето намерение за предстоящия проект.


Тя лично ще се представи пред пловдивската аудиторията в презентацията този месец и ще сподели повече за своя опит и артистите, които ще пътуват с нея по проекта. Екипът на АТОМ пък ще разкаже в детайл за условията и формулярите за участие в Сериите. Както всяка година, АТОМ ще осигури стипендии за отличилите се с мотивация кандидати, които не са в София и по този начин ще им позволи да се включат напълно безплатно в танцовите курсове.


Проектът е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата.


Следете събитието във Фейсбук!


***

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин