Приключенски многобой - Мездра 2018 - Мездра, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
01
Приключенски многобой - Мездра 2018
ДАТА: 01 Юли 2018 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Приключенски многобой - Мездра 2018

Поредицата от екстремни събития на „Приключенски Екстрийм Тур“ продължава на Археологически комплекс „Калето“, регистрацията за участие стартира.


На 1 юли 2018 (неделя) от 10:00 часа във и около Археологически комплекс „Калето“, гр. Мездра, област Враца, ще се проведе отвореното събитие „Приключенски многобой - Мездра 2018“, предназначено за всички почитатели на високия адреналин, логическите задачи и времето, прекарано на открито. Събитието е част от Приключенски Екстрийм Тур, който в рамките на два месеца преминава през градовете Ботевград, Мездра, София и Своге.


Сред предизвикателствата, очакващи желаещите да се включат в Многобоя, ще са скално катерене и спускане по скални отвеси, задачи с ориентиране и логика, умения за стрелба с лък, решаване на приключенски задачи и екстремно спускане по специално създаден въжен тролей над река Искър.


Всички ентусиасти, които желаят да се запишат за участие, могат да го направят тук. Местата са ограничени!


Входът за събитието е свободен, всички забавления и атракции са безплатни. Изпитанията от многобоя ще преминават с помощта на професионални инструктори и при взети всички мерки за безопасност и са подходящи за възрастни и за деца над 12 години.


57060


Целта на инициативата е по атрактивен начин да се заинтригуват жители и гости на Община Мездра към активен спорт и забавления на открито, да се покаже красотата, културната история и възможностите за отдих и туризъм в района.


Припомняме, че поредицата екстремни мероприятия на „Приключенски Екстрийм Тур“ продължава, като само седмица след „Приключенски многобой – Мездра 2018“, в град София ще се проведе фестивал на алтернативния спорт и комуникации „NetWorkMe 2018“ (6-7 юли, Езерото в кв. Дружба). Финалната дестинация на тура ще е на 21 юли, Вазова Екопътека, Свогес „Екстрийм Арт – Своге 2018“ .


Организатор на „Приключенски Многобой – Мездра 2018“ е Уайлдан ЕООД. Събитието се осъществява с финансовата и институционална подкрепа на Община Мездра и с любезното съдействие на пещерен Клуб Хеликтит. Медийни партньори са: Дарик радио, Bulgaria On Air, Espresso News, Peika.bg, Drugitesportove.com и Ranica.bg.


За повече любопитна информация и подробности около предстоящото мероприятие следете Фейсбук страницата: „Приключенски Екстрийм Тур“ и Фейсбук събитието „Приключенски многобой – Мездра 2018“.


57061


***


Фейсбук събитие „NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации“
Фейсбук събитие „Екстрийм Арт – Своге 2018“
Официален сайт на Община Мездра   
Официална Фейсбук страница на Община Мездра
Официален сайт на Археологически комплекс „Калето"


*** 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин