Пролетния фестивал „Уикенд на ПРОМЯНАТА“ в Пловдив - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
18
Пролетния фестивал „Уикенд на ПРОМЯНАТА“ в Пловдив
ДАТА: Oт 18 Март 2017 до 19 Март 2017 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Пролетния фестивал „Уикенд на ПРОМЯНАТА“ в Пловдив

Над 30 вдъхновяващи лектори „пробуждат“ пролетта в Пловдив


Над 30 вдъхновяващи лектори, треньори, психолози, експерти по хранене, холистични консултанти, терапевти, мотиватори са част от Четвъртото издание на Пролетния фестивал „Уикенд на ПРОМЯНАТА“, който ще се проведе на 18 и 19 март (събота и неделя) в Пловдивски Културен Институт.


Предстоящото издание на фестивала е под надслов „Пролетно пробуждане“ и е вдъхновено от настъпващата Пролет – сезонът на най-видимата промяна, обновление, вдъхновение и израстване.


Богато разнообразие от лекции, танцови сесии, йога и енергийни практики, детски музикални и творчески класове очакват пловдивчани и всички гости на града в рамките на двата почивни дни. Вниманието в този формат е насочено към представяне на различни неконвенционални методи за подобряване на физическото здраве и постигане на емоционален баланс. Пролетната умора – мит или реалност, Как да подобрим храненето през пролетта, Китайски методи за здраве и дълголетие, Регенерираща и емоционална терапия на Рене Мей, Генетичните ключове като път към себепознанието, Чакрите – нашата вътрешна истина и сила, са само част от темите на двудневния пролетен фестивал.


„Силно вярваме, че това събитие е още една прекрасна възможност повечехора да получат знание, мотивация и увереност за позитивна и желана промянав начина си на живот, защото всяка Промяна е наш избор, отношение и лично действие. Грижата за другите започва от грижата към нас самите.“, коментира директорът на Пловдивски Културен Институт Марияна Стракова.


Пълната програма на събитието и информация за билети, може да намерите тук


 


 


 


 


 


 


 

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин