Промо на Жлъч Гена – Yдар със So Called Crew и dj Skill - Пловдив, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
20
Промо на Жлъч Гена – Yдар със So Called Crew и dj Skill
ДАТА: 20 Март 2015 ЧАС: 22:30 МЯСТО:
Добави в календара
Промо на  Жлъч Гена – Yдар със So Called Crew и dj Skill

Рап приятелите ни от So Called Crew отново идват в града под тепетата и откриват пролетния хип-хоп сезон на 20. март, петък в клуб Библиотеката.


Поводът за първото им гостуване в Пловдив за 2015 година е новият албум на Жлъч / Гена - Yдар. Освен с жлъчните рими и болните бийтове в него, крюто пристига с целия си репертоар и в пълен състав - So Called Crew са MC-тата Жлъч, Брят че и Бате Доуен, графити-артиста и бийтбоксър Trasher и продуцента и DJ Евгени.


Албумът Yдар е съчетание от зверски винилни бийтове и смели лирики, удрящи точно в целта. В траклиста са 13 парчета, сред които колаборативните Престиж със Starteras и Нас с Dj Skill. Рап програмата, която сме подготвили за ценителите на истинския хип-хоп, започва в 22:30, а за локална подкрепа зад грамофоните рамо ще удар пионера на пловдивската сцена Dj Skill от Ударната група. Входът е 4 лева, а срещу още 10 можете да се сдобиете с Yдар-а на CD.


Събитието е от поредицата концерти на Affirmative Re-Action, които продължават да работят над концепцията на сплотяване на ъндърграунд артистите от Балканите.


Facebook събитие - тук.


Качественият хип-хоп е гарантиран!

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин