Размени дреха. Бъди творец. Наддавай за своя идол! - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
10
Размени дреха. Бъди творец. Наддавай за своя идол!
ДАТА: 10 Април 2016 ЧАС: 11:00 МЯСТО:
Добави в календара
Размени дреха. Бъди творец. Наддавай за своя идол!

На 10 април 2016 г. в галерия „Gallery 2.0”  ще се проведе третото по рода си социално събитие „Empty your wardrobe“. Всички посетители могат да обновят своя гардероб, като разменят дрехи. Изискването е те да са запазени, чисти и добре изглеждащи. Няма ограничение в бройката, която всеки ще вземе обратно. Артикулите могат да бъдат: дамски, мъжки, детски – дрехи и аксесоари. Качеството на това, което ще вземеш, зависи от това, което ще донесеш.

Дрехите ще бъдат събирани в интервала от 11:00 ч. до 13:30 ч., след което всеки може да направи своя избор. През това време посетителите могат да се насладят на изкуството - рисуване на индийски мотиви по тялото с къна, да направят своя рисунка върху порцелан или текстил, както и да се разкрасят с нова прическа или грим в организираните работилници.

Всеки ще има възможност да наддава на благотворителен търг за дрехи и аксесоари на популярни български личности. Ето и част от тях: Асен Блатечки, Яна Маринова, Белослава, Прея, Александър Сано, Сантра, Радина Кърджилова, Деян Донков, Део, DIM4OU, Антония Йорданова, Силвестър (Братя Мангасарян), Симона Халачева. Сдобивайки се с дреха или аксесоар на своя идол, печелившите в търга получават и автограф за спомен.

Със събраните средства целим да помогнем за нуждите на Фондация „Очи на четири лапи“.
Дрехите, които не намерят нов собственик, ще бъдат предадени към организация „Дари Любов“, помагаща на хора в нужда.


Повече информация тук и тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин