Restart Live Fest София 2020 – стрийт фууд и хубава музика завладяват София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
03
Restart Live Fest София 2020 – стрийт фууд и хубава музика завладяват София
ДАТА: Oт 03 Юли 2020 до 05 Юли 2020 ЧАС: 18:00 МЯСТО:
Добави в календара
Restart Live Fest София 2020 – стрийт фууд и хубава музика завладяват София

След дългата социална изолация е време да се върнем към живота с най-добрата храна на колела и любими български музиканти, спазвайки всички правила на безопасност. Restart Live Fest е дългоочакваното продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, този път на софийска земя.


На 3 и 4 юли (петък и събота) на столичния стадион Юнак ще се разнасят ароматите на любими стрийт ресторанти, сред които Skapto, Burgers on the road, Lolly, Grindhouse, както и най-пивките крафт бири на София. Ще звучат обичани групи и DJ-и, а богатата двудневна програма ще осигури незабравими изживявания на открито.


Дневните развлечения за малки и големи на стадиона в Борисова градина ще са най-разнообразни - от оспорвания джага турнир на българската крафт пивоварна Cohones Brewery, през знаковото шкембе на Grindhouse, до надяждане с люто от Chilli Hills. За най-малките организаторите са подготвили интерактивен и забавен детски кът.


Сред вкусните изкушения на феста няма да липсва и доволно количество храна за размисъл - Пощенска кутия за приказки и премиерното представяне на книгата на Китодар Tодоров – „Петък точно в пет“.


За доброто настроение в петък ще допринесе сетът на DJ Funkster, а по-късно римите на So Called Crew – Жлъч, Гена и Григовор. В събота партито ще продължи с DJ Skill и концерт на две от най-обичаните рок групи у нас – P.I.F. и Остава.


Фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването. Билети за фестивала ще се продават на място като стойността на еднократния билет ще бъде 15лв., а на билет за посещение през двата дни – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът е свободен.


Повече информация за Restart Life Festв София на 3 и 4 юли ще откриете в страницата на събитието във Facebook.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин